Inspiratie

#Noutăți – noi modele de lenjerie sexy

O dată cu începerea noului sezon, nu întârzie să apară nici noutățile de la SevenSins. O nouă serie de articole noi, perfecte pentru nopțile răcoroase de toamnă, sunt disponibile pe https://www.sevensins.ro/lenjerie-sexy/. Produsele SevenSins te ajută să fii feminină și provocatoare în orice ipostază și îți oferă un boost de încredere când este cazul. Materialele lor se așază foarte bine pe corpul purtătoarei, învăluind-o pe aceasta în eleganță și mister. Un set sexy de lenjerie poate fi alegerea potrivită pentru a-ți impresiona partenerul.
Iată cele mai noi seturi de lenjerie intimă de pe site:

Set Chilirose Felicia
Un set ce stârnește pasiuni, compus din sutien fără sârme de susținere, cu franjuri ce cad senzual sub bust și la portjartier. Sutienul se leagă după gât. Dantela cu model floral, ușor elastică, dă un plus de efect și se așază foarte bine pe formele corpului, iar aerul extravagant al ținutei atrage privirea.

Set sexy Chilirose Felicia

Set Obsessive Charmea
Ideal de purtat în orice moment al zilei. Sutienul se închide după gât și la spate și este confecționat din dantelă brodată cu elemente florale. Portjartierul inclus se mulează perfect pe șolduri, având atașată o bijuterie cu strasuri.

Set sexy Obsessive Charmea

Set Chilirose Angela
Set sexy realizat din material moale și plăcut la atingere. Sutienul din tul și dantelă elastic se mulează perfect pe forme, având bretele ajustabile. Portjartierul și chilotul tanga inclus completează perfect ținuta, care poate fi purtată casual, dar și la ocazii mai speciale.

Set sexy Chilirose Angela

Set Obsessive 810-seg
Set incitant din dantelă brodată, disponibil pe alb și pe negru. Este compus din sutien fără sârme de susținere, dar ușor buretat, portjartier asortat și chilot tanga. Bretelele sunt reglabile, pentru o potrivire perfectă.

Set sexy Obsessive 810-SEG set 3-pcs

Set Sexy Livco Pallas
Un set foarte sexy și elegant, alegerea perfectă pentru o seară specială în doi. Include chilot tanga și sutien fără sârme de susținere sau push-up, cu decolteu adânc și bretele ajustabile. Pentru un plus de stil, atât sutienul cât și chilotul au o fundiță și o mica bijuterie.

Set sexy LivCo Pallas

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!