Inspiratie Noutati

Color Block: 6 costume de baie pentru vara 2019

În 2019 sunt la mare căutare costumele de baie într-o singură culoare. Dacă vrei să fi strălucitoare pe plajă și să ieși ușor în evidență alege un costum de baie într-o singură culoare, care să-ți pună silueta în evidență și să te ajute să întorci toate privirile.

1. Costum de baie pentru femei visătoare

Acest costum de baie elegant te va scoate rapid de sub anonimat și te va face remarcată pe plajă. Costumul întreg, dar cu prindere la spate este perfect pentru persoanele care își doresc să fie strălucitoare. Pliurile din partea din față amintesc de corsetele rochiilor elegante de odinioară fiind perfect pentru femeile visătoare.

În plus, acest model încrețit are rolul de a ascunde imperfecțiunile din zonă și de a scoate în evidență. Cupele sutienului sunt întărite cu bureței detașabili, astfel încât să-l poți ajusta după bunul plac.

2. Costum de baie pentru rebela din tine

Un costum de baie ce va cuceri inimile tuturor bărbaților de pe plajă este acest costum întreg, dar extrem de sexy. Costumul are cupele sutienului întărite și push-up nedetașabil. Croiala modernă lasă la vedere o mare parte din corp, însă ascunde suficient. Astfel le pune admiratorilor imaginația la contribuție, fiind o alegere perfectă pentru femeile rebele.

Prinderea se face la spate, cu ajutorul unui șnur, iar bretelele de susținere sunt reglabile și detașabile. Slipul este clasic. Un farmec aparte este dat p de volanele atașate în partea superioară.

costum de baie

3. Costum de baie cu aer romantic

Dacă ești adepta costumelor de baie din două piese, atunci acest costum roz este perfect pentru tine. Sutienul este confecționat din material elastic, moale și plăcut la atingere, ce se prinde la spate și după gât cu o bretea detașabilă și reglabilă pentru o ajustare perfectă și pentru o bronzare uniformă.

Pentru a-ți pune sânii în evidență cupele sunt întărite cu push-up nedetașabil. Slipul clasic este dublat în partea superioara de o bandă ce are un accesoriu auriu atașat, dând un farmec aparte produsului.

4. Costum de baie pentru un bust impresionant

Un alt costum de baie din doua piese care-ți va pune silueta în evidență este acest costum mov, cu slip clasic și cupe întărite cu push-up nedetașabil. Costumul îți scoate în evidenta bustul.

Cupele întărite, sunt prevazute cu sârme de susținere și push-up nedetașabil. Bretelele pot fi ajustate, pentru o potrivire perfectă. Slipul clasic se mulează perfect pe formele tale. În plus, modelul încrețit oferă un plus de farmec produsului.

5. Costum de baie cu volănașe

Acest costum negru, simplu, îți pune silueta în evidență și ajută la ascunderea imperfecțiunilor, oferindu-ți o ținută perfectă. Farmecul costumului este completat de volanul din dantelă din partea superioară care-i oferă un aer elegant și misterios în același timp. Sutienul are cupele dublate de burete subțire, cu banda elastică sub sâni.

6. Costum de baie sexy

costum de baie

Tot cu două piese cu care vei face furori pe plajă este acest costum de baie cu slip clasic și cupe întărite prevăzute cu sârme de susținere și cu push-up nedetașabil.

Costumul îți va oferi un aer senzual, deoarece design-ul produsului și combinația de culori funcționează perfect împreună, fiind o încântare pentru privire. Slipul clasic este realizat din material elastic. Sutienul are bretele nedetașabile, dar reglabile. Atât sutienul cât și slipul au benzi elastice care îi conferă o notă sexy.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!