Inspiratie

Camasi de noapte perfecte pentru un cadou de 8 martie

Luna dedicata doamnelor si domnisoarelor este la inceput, așa ca ne-am gandit la 6 modele de camasi de noapte ideale pentru un cadou de 8 martie pentru mama sau cea mai buna prietena. Camasile de noapte propuse sunt realizate din materiale fine, delicate cu pielea precum satin sau bumbac. Croiul camasilor de noapte este unul comod, chiar dacă acestea se mulează texturile din care sunt create sunt fluide și nu incomodează. Camasile de noapte isi pastreaza aerul sexy și elegant.

Textura care dictează trendurile primăvara aceasta este satinul. Fluid, comod și delicat cu pielea, satinul este textura ideală atunci când vine vorba despre camasi de noapte. Alaturi de satin textura preferata pentru camasi de noapte este bumbacul. Langa aceste doua texturi se alatura accente rafinate din dantelă.

Iată ideile noastre:

Camasa de noapte Beauty Night Shannon:

Aceasta camasa de noapte este un model sexy si elegant, confectionat din material moale si placut la atingere. Alege pentru primavara aceasta o camasa de noapte sexy si eleganta, in acelasi timp. Produsul este confectionat din material fin, delicat cu pielea. Bretelele sunt subtiri si reglabile, pentru o potrivire perfecta. Dantela inserata in jurul cupelor sporeste farmecul camasii. Camasa se prinde la spate cu ajutorul unei benzi din dantela.

camasi de noapte sevensins.ro

Camasa de noapte Donna Diana:

Poti fi sexy si provocatoare purtand aceasta camasa de noapte ce imbina simplitatea cu eleganta. Camasa este creata dintr-o textura foarte placuta la atingere, de culoare bleumarin. Un farmec aparte este dat de dantela inserata pe umeri si fundita din satin, dintre cupe.

Camasa de noapte Obsessive Lelia:

Alege lenjerie diafana si placuta la atingere chiar si pentru noapte. Alege aceasta tinuta de noapte lejera, cu broderie pe bust, ce ofera comoditate si te transforma intr-o aparitie diafana. Bretelele sunt reglabile, pentru o ajustare perfecta, potrivita oricarui tip de silueta.

Camasa de noapte Kinga Blue Lagoon:

Alege acesta camasa de noapte extrem de rafinata. Materialul foarte placut la atingere este accesorizat cu dantela brodata in zona superioara. Intre cupe se afla o fundita asortata pentru a accentua si mai mult decolteul. Bretelele sunt reglabile pentru o ajustare perfecta.

Camasa de noapte Livco Melissa:

O camasa de noapte ce te va face sa te simti sexy si provocatoare, in acelasi timp. Confectionata din material moale si placut la atingere, aceasta cade usor pe corp. Decolteul adanc si broderia cu elemente florale inserata in zona bustului, alaturi de fundita din satin dintre cupe, sporesc farmecul acestui produs.

Camasa de noapte Donna Evita:

Dantela delicata din partea superioara a camasii ofera un aer extrem de elegant si rafinat. Iar clasicul negru nu va da niciodata gresi, mai ales atunci cand vine vorba despre o camasa de noapte.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!