Inspiratie

Lenjerie intima SevenSins.ro: #SuperWomen by Laura Musuroaea

Este deja știut faptul că starea unei femei este influențată de tipul de lenjerie intima pe care o poartă. Este un test pe care l-am aplicat și am concluzionat faptul că o lenjerie intima sexy oferă încredere, putere și dezinvoltură. Chiar dacă purtăm un outfit casual, lejer, lenjeria intima este accentul pe care îl aducem pentru a ne simți sigure pe noi și de neînvins.

Frumoasa bloggeriță Laura Mușuroaea ne îndeamnă să fim îndrăznețe, să uităm de prejudecăți și să ne simțim în fiecare zi atrăgătoare și puternice. Pentru că se apropie lunile dedicate dragostei și femeilor, echipa SevenSins vă propune pentru această perioadă seturi de lenjerie intima provocatoare, senzuale ideale pentru o seară alături de partener. Editorialul îndrăzneț al Laurei ne-a sedus și ne-a inspirat să renunțăm la inhibiții, să ne luăm inima în dinți și să spunem lucrurilor pe nume și nu în ultimul rând, să ne simțim atrăgătoare în orice moment. Iată pe blog gândurile Laurei: http://lauramusuroaea.com/ro/lets-be-superwoman/.

Laura a ales pentru editorialul său lenjerie intima cu un aer relaxat, glam, creată din dantelă fină neagră, cu diverse inserții florale sau geometrice.

Iata seturile de lenjerie intima alese de Laura: comode și ideale pentru orice tip de siluetă.

Set Obsessive Emperita:

Un set super sexy si elegant, alegerea ideală pentru o seară în doi. Setul include sutien cu decolteu adânc și bretele ajustabile, portjartier ce se reglează la spate cu ajutorul unui șnur dispus în zig-zag și chilot tanga. Toate elementele au inserate elemente florale și sunt accentuate pe margine cu dantelă delicată.

Set Chilirose Marina Black

Set sexy creat din dantelă fină și plăcută la atingere, cu elemente florale. Setul poate fi purtat în orice moment al zilei, oferind comoditate și confort. Sutienul se leagă după gât și la spate, iar chilotul are benzi elastice dublate pe șolduri.

lenjerie intima sevensins 4

lenjerie intima sevensins 3

lenjerie intima sevensins

lenjerie intima sevensins 2

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!