Inspiratie

Voaletele și pălăriile, unele dintre cele mai extravagante accesorii

O ținută reușită este o ținută accesorizată corespunzător. De cele mai multe ori, accesoriile sunt cele care dau unui outfit nota estetică definitivă și atrag privirile. Accesoriile pentru cap sunt cele care conferă întotdeauna un aer rafinat unei ținute elegante, cum ar fi o rochie de seară. În funcție de tematica unei petreceri și de hainele pe care le avem în minte, putem alege și modele de pălării sau voalete care să dea farmec apariției.

Pălăriuțele de tip cocktail sunt printre ultimele tipuri de pălării inventate. Acestea intră în special în componența ținutelor de seară sau a celor de carnaval. Sunt mici, decorate cu mărgele, bijuterii pene și voal.
Voaletele sunt de asemenea niște accesorii care denotă un stil aparte, fiind utilizate mai ales la nunți și evenimente cu un dress code elegant. Acestea sunt inspirate din moda anilor ’50 și sunt confecționate în mod normal din plasă și funde, dar pot conține și mărgele sau pene.

Colecția de accesorii SevenSins conține mai multe modele de pălăriuțe și voalete originale, care sunt ideale pentru o petrecere a burlăcițelor, un bal mascat sau chiar și o nuntă.

Pălărie Livco Mini Top Hat Model 21
O pălărioară de efect, de culoare neagră, cu pene atașate și trandafiri pe margine. Acest accesoriu deosebit se poate combina cu o multitudine de ținute, transformându-te într-o apariție seducătoare.

Pălării și voalete: Palarie LivCo Mini top hat model 21

Pălărie Livco Mini Top Hat Model 29
Un accesoriu de culoare ivory, cu plasă și pene atașate, ce scoate în evidență frumusețea chipului unei femei. Poate fi ușor asortat cu un șirag de perle.

Palarie LivCo Mini Top Hat Model 29

Pălărie Livco Mini Top Hat Model 12
O pălărioară de culoare aurie, cu pene atașate. Ar întregi perfect o ținută sexy pentru o petrecere a burlăcițelor.

Palarie LivCo Mini Top Hat Model 12

Pălărie Livco Mini Top Hat Model 24
O combinație unică de pălărie neagră cu voaletă și pene, ce dă un aer misterios purtătoarei. Este perfectă pentru a întregi o ținută elegantă de seară, care să te pună în centrul atenției.

Pălării și voalete: Palarie LivCo Mini Top Hat Model 24

Pălărie Livco Mini Top Hat Model 31
O voaletă din plasă cu pene atașate, ce te transformă într-o doamnă seducătoare. Fiind albă, este o alegere inspirată pentru o viitoare mireasă.

Palarie LivCo Mini top hat model 31

Pălărie Livco Mini Top Hat Model 17
Un accesoriu de culoare roșie, cu plasă și pene atașate. Roșu este culoarea pasiunii, deci această pălărioară este destinată să atragă atenția. Poate fi asortată la o ținută de bal sau una de carnaval.

Palarie LivCo Mini Top Hat Model 17

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!