Inspiratie

Compleurile din satin, o alegere rafinată

La polul opus al seturilor de pijama din bumbac se află seturile de pijamale din satin. Satinul este un material elegant și ușor de purtat, fiind perfect pentru sezonul cald; acesta denotă feminitate, dar în același timp este și una dintre cele mai comode opțiuni.
Compleurile din satin de la SevenSins sunt formate exclusiv din topuri de tip maiou și pantaloni scurți, iar coloristica lor cuprinde nuanțe de albastru, negru, maro și roșu. Combinațiile cromatice armonizante, precum și accentele de dantelă și funde de diverse dimensiuni conferă acestor compleuri un plus de farmec, iar purtătoarelor stil și eleganță, chiar și în confortul propriei locuințe.

Set Beauty Night Mellissa
O lenjerie lejeră, în special pentru nopțile fierbinți de vară. Produsul este confecționat din satin cu inserții de dantelă. Topul se prinde pe laterale cu ajutorul unor panglici subțiri, asortându-se perfect cu decupajele pantalonilor scurți. Este disponibil în trei culori – albastru, negru și alb.

Set sexy satin Beauty Night Mellissa

Set Beauty Night Desiree
Set sexy compus din top și pantaloni scurți. Materialul său moale și răcoros mângâie trupul. Dantela din partea superioară a topului și de la baza pantalonilor scurți sporește farmecul produsului.

Set sexy Beauty Night Desiree

Set Irall Martina
Un set foarte lejer și comod, în care te vei simți foarte sexy. Topul și pantalonii scurți sunt o ținută ideală pentru serile de vară. Maioul din satin este dublat la cupe cu tul brodat cu elemente florale. Bretelele subțiri sunt reglabile, pentru o ajustare perfectă. Boxerii au inserată o bandă subțire din satin pe margini, în culoare contrastantă.

Set sexy Irall Martina

Set sexy Irall Abigail
O ținută sexy de interior, confecționată din satin, material moale și fin. Decolteul îndrăzneț, broderia de pe cupe și fundița de satin dintre acestea atrag atenția spre partea de sus a corpului.

Set sexy Irall Abigail

Pijama Irall Olga
Pijama sexy realizată din material satinat, alcătuită din maiou și pantaloni trei sferturi. Este elegantă și comodă, iar broderia cu elemente florale de pe cupe îi adaugă un plus de farmec. Bretelele subțiri evidențiază linia gâtului și a decolteului.

Pijama Irall Olga

Set Irall Salome
Compleu de pajama sexy cu top roșu și pantaloni scurți negri. Este o opțiune perfectă pentru o seară relaxantă, fiind făcută din material subțire și ușor de purtat. Decolteul și broderia florală de pe marginea cupelor dau un aer aparte produsului.

Set sexy Irall Salome

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!