Fashion Inspiratie Lifestyle Recomandarea zilei

Ce purtăm de Revelion – de la rochie la accesorii

Numărătoarea inversă a zilelor rămase din acest an a început, iar noi trebuie să fim pe poziții, întrucât ne așteaptă cea mai tare petrecere a anului. Nu ne-am revenit bine după Crăciun și iată că ne pregătim de zor pentru încă o ocazie specială care necesită un outfit adecvat și lenjerie intimă pe măsură. O rochie elegantă, accesorizată corespunzător, va atrage cu siguranță privirile, iar SevenSins are sugestii din plin pentru voi!

După cum știți, colecțiilor de lenjerie de la SevenSins li s-a adăugat în 2018 una nouă, și anume cea de rochii, care cuprinde atât piese vestimentare comode, cât și casual și elegante, dintre care putem alege mai multe opțiuni pentru noaptea trecerii dintre ani. Merribel 10391D este o rochie mulată din dantelă roșie dublată cu jupă perfectă pentru o persoană îndrăzneață. Dacă roșul vi se pare totuși prea mult, Merribel Nausica Black e o rochie ce cade foarte bine pe corp, dintr-un material de culoare neagră mat. Mânecile din tul cu buline dau un aer rafinat ținutei.

Merribel Reethan este o alegere tinerească, fiind o rochiță cu volane și mâneci trei sferturi. Se închide cu fermoar la spate, unde este ușor decupată în formă de V. Merribel Prudenca este o rochie mulată neagră, din catifea, ce are mâneci scurte. E foarte ușor de asortat, dar de efect.

Fiind vorba de seara de Anul Nou, ne permitem puțină extravaganță. Chiar și cea mai simplă ținută poate deveni una ce epatează, dacă accesoriile sunt alese cu grijă. Prin urmare, vă recomandăm să optați pentru o pereche de mănuși din dantelă sau din satin. Livco 13 sunt niște mănuși dantelate cu volănașe ce pot fi alăturate unei rochii simple sau cu ușoare accente de dantelă, iar mănușile Irall Nora sunt din satin combinat cu dantelă.

Dacă mergeți la o petrecere tematică, puteți alege accesorii precum măștile sau voaletele pentru a vă defini ținuta și a vă încadra cu succes în atmosfera unui bal mascat sau a unei petreceri cu tema decadelor trecute. Măștile Livco Model 9 și Livco Model 14 sunt doar două dintre numeroasele articole de acest fel pe care le puteți găsi aici. O pălărie de dimensiuni mici, înfrumusețată cu plasă și pene negre, cum ar fi Livco Mini Top Hat 27 sau Livco Mini Top Hat 3, poate da o alură nobilă ținutei de Revelion.

Masca LivCo Model 14
Livco Model 14
Palarie LivCo Mini top hat model 3
Livco Mini Top Hat 3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!