Inspiratie

Larisa Costea: Inspiratie pentru un outfit reusit la piscina

Frumoasa bloggerita Larisa Costea ne aduce in editorialul sau insipiratia de care avem nevoie pentru a crea tinute super chic, chiar si la piscina. In cele ce urmeaza Larisa Costea a creat doua tinute extrem de chic cu doua dintre costumele de baie de pe SevenSins.ro. Cel dintai este creat din doua piese, iar cea de-a doua tinuta este formata dintr-un costum de baie intreg ce alungeste silueta.

Larisa Costea ne povesteste pe blogul sau ca :” In fiecare vara imi este foarte greu sa imi gasesc costumul de baie perfect si parca nu imi vine sa il port pe cel de anul trecut din nou. Mereu este foarte greu sa il gasesc pe acela care sa imi accentueze silueta, mai ales in partea de sus. Am descoperit, in sfarsit, ca pentru a da impresia unui bust mai voluptos trebuie sa port costume de baie din doua piese cu sutienul cu imprimeu floral si slipul uni. Asa creez impresia unui bust mai mare si solduri mai mici.”

Acest costum de baie plin de viata, accesorizat alaturi de nuante neutre, creeaza un contrast puternic, care va scoate tinuta din anonimat. “Eu l-am purtat pe cel roz si cu print floral impreuna cu blugi din denim scurti si un kimono crem, pentru a il lasa costumul de baie sa aduca pata de culoare.”

 

Larisa Costea outfit piscina

 

Pentru cea de-a doua tinuta, Larisa Costea a ales un costum de baie intreg, in nuanta bleumarin care creeaza o silueta extrem de frumoasa si definita. “Pentru celalalt look m-a inspirat acest costum de baie intreg navy cu o croaiala ce poate avantaja si un corp skinny dar si unul mai robust. Imi place cum alungeste silueta si push-up-ul (detasabil) din partea de sus. Acesta este ceva mai clasic si perfect pentru o petrecre la piscina unde vreti sa aveti acel aer sofisticat a la Audrey Hepburn. Se potriveste foarte bine cu un kimono ceva mai transparent si eu am ales unul negru cu franjuri alaturi de sandale cu platforma si o geanta de plaja din paie”, ne povesteste Laria despre cel de-ai doilea look ales de ea.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!