Inspiratie

Seturile sexy de culoare roșie, cea mai seducătoare lenjerie

Lenjeria sexy este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a-ți surprinde partenerul într-un mod plăcut și incitant. Dacă știi să-ți alegi seturile de lenjerie potrivite, acestea îți scot formele în evidență, dându-ți astfel mai multă încredere în propria persoană și o doză în plus de feminitate și energie. Pentru că roșul este culoarea pasiunii, pe www.sevensins.ro găsești o întreagă serie de seturi seducătoare de culoare roșie, care sigur vor fi atât pe placul tău, cât și pe al persoanei iubite.

Set Obsessive Heartina
Set provocator de culoare roșie, confecționat din material ușor satinat. Sutienul din dantelă are sârme de susținere inserate la bază, lăsând sânul la vedere. Bretelele sunt ajustabile, iar portjartierul și chilotul tanga realizate din dantelă și material lucios completează acest set.

Set sexy Obsessive Heartina

Set  Obsessive Lovica
Set sexy cu sutien buretat cu sârme de susținere la bază. Bretelele se ajustează pentru o potrivire perfectă. Topul este realizat din tul brodat pe margini cu dantelă, iar chilotul este crotchless.

Set sexy Obsessive Lovica

Set Demoniq Sophie
Set seducător compus din patru piese, ce atrage toată atenția. Sutienul și portjartierul sunt împodobite cu dantelă pentru un plus de efect. Fundița inserată între cupe sporește farmecul produsului, alături de dantela tivită la baza portjartierului.

Set sexy Demoniq Sophie

Set Demoniq Iga
Poate fi purtat în orice moment al zilei. Este făcut din dantelă cu elemente florale. Cupele nu sunt întărite, dar se mulează perfect pe bust. Portjartierul și chilotul completează ținuta armonios.

Set sexy Demoniq Iga

Set Chilirose Deborah
Un set super sexy, dar și elegant, care este alegerea ideală pentru o seară în doi. Setul include sutien cu decolteu adânc, prevăzut la bază cu sârme de susținere și bretele ajustabile, portjartier reglabil și chilot string.

Set sexy Chilirose Deborah

Set Chilirose Marina
Compleu confecționat din dantelă fină și plăcută la atingere, cu elemente florale. Sutienul se leagă după gât și la spate, iar chilotul de tip brazilian are benzi elastice dublate pe șolduri. Fiind confortabil, poate fi purtat în orice etapă a zilei.

Set sexy Chilirose Marina

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!