Inspiratie Lifestyle Noutati

Burgund și lenjeria pe care trebuie să o ai vara aceasta

Dacă, până acum, lenjeria roșie era preferată pentru a pune în evidență senzualitatea, vara aceasta a apărut o nouă vedetă, după cum arată statisticile SevenSins.ro: lenjeria burgund, pentru femeile sofisticate, încrezătoare și seducătoare. Materialul preferat rămâne dantela, iar cele mai populare sunt seturile de lenjerie, care pot fi purtate cu ușurință întreaga zi.  

Vara aceasta roșul clasic a fost detronat și a făcut loc burgundului. Numele a fost inspirat de culoarea vinului din regiunea cu același nume din Franța, așa că burgundul a împrumutat câte ceva și din profunzimea apreciatei băuturi. Astfel, o variantă mai serioasă, dar în același timp mai senzuală a roșului, burgundul inspiră și simbolizează forță, putere, încredere, dar și dorință.

Lenjerie ultrafeminină

Anul acesta au revenit în actualitate piesele de lenjerie ultrafeminine. Cu multă dantelă, care scot în evidență liniile corpului. Acoperă mai mult, însă, în același timp, dezvăluie o senzualitate aparte. Decolteuri îndrăznețe, decupaje spectaculoase, piese minimaliste, portjatiere – toate au primit aerul sofisticat al burgundului devenind astfel cu adevărat incendiare.

Cele mai populare alegeri pe SevenSins.ro în această vară sunt, de altfel, seturile de două piese, unde decolteul sutienului se combină cu un slip senzual, în stil tanga, acoperind chiar mai mult decât te-ai aștepta.

lenjerie

Indiferent de alegere, fiecare piesă de lenjerie duce cu gândul la dorință, poate chiar puțin lux decadent, dar mai ales senzualitate. Așa că burgundul trebuie încercar, trăit, iubit vara aceasta!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!