Inspiratie

Lenjerie senzuală pentru femeile rac

După cum v-am promis, astăzi continuăm seria cu lenjerie sexy dedicate zodiei rac. Femeile rac au personalități foarte complexe și sunt atât intuitive, cât și sensibile și schimbătoare uneori. Emoțiile le influențează foarte mult comportamentul, ele putând fi atât foarte seducătoare, încăpățânate și sigure pe ele, dar și destul de cuminți și împăciuitoare. Toate ca toate, femeile rac sunt greu de descifrat și este adesea dificil să le citești gândurile sau să le anticipezi mișcările. De aceea, am încercat să alegem niște idei cât mai cuprinzătoare și mai diferite de articole de lenjerie pentru ele:

Set Chilirose Felis
Compleu de culoare albastră alcătuit din trei piese de lenjerie – sutien, portjartier și chilot tanga asortat. Este confecționat din dantelă cu fir lucios, foarte elegantă și rezistentă. Design-ul este unul foarte feminin și incitant, fiind ideal pentru o seară romantică în doi. Este disponibil atât pe negru, cât și pe roșu.

Set sexy Chilirose Felis

Chemise Obsessive Satinia
O piesă de lenjerie din satin foarte simplă și elegantă, de culoare gri. Broderia din zona bustului conferă eleganță ținutei, cămășuța potrivindu-se tuturor tipurilor de siluetă. Vine în mai multe culori și poate fi purtat cu ușurință prin casă.

Chemise Obsessive Satinia

Set Obsessive 840
Un set sexy, pentru o femeie seducătoare și sigură pe sine, realizat din tul fin de culoare neagră. Este alcătuit din trei articole ornate cu accente dantelate tip broderie de culoare albă, ce înfrumusețează ținuta, care se regăsesc pe sutien și pe portjartier. Poate fi purtat fără griji în sezonul cald, fiind foarte lejer și confortabil.

Set sexy Obsessive 840-SEG

Corset Obsessive 825
Un corset care emană eleganță, făcut dintr-o combinație de tul negru cu material bleumarin elastic, ce se mulează perfect pe formele corpului. Datorită dantelei din zona bustului, a bretelelor care sunt reglabile și din partea inferioară, ținuta are un aer feminin și senzual. Portjartierul este încorporat, iar la spate este inserat un șnur satinat dispus în zig-zag, cu rol de ajustare a corsetului.

Corset Obsessive 825-COR

Body Obsessive Wonderia
Un articol de lenjerie extrem de incitant, confecționat din tul negru combinat cu broderie pe margini. Croiala lui este unică și atrage privirea, în zona bustului și pe abdomen fiind dispuse mai multe benzi elastice. Partea de jos are decupaje atât în față cât și la spate, body-ul fiind accesorizat și cu două funde din satin.

Body Obsessive Wonderia lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!