Colectii lenjerie Inspiratie Lifestyle Recomandarea zilei

#deCrăciun: lenjerie pe care s-o pui în bagajul de vacanță


Peste fix o săptămână sărbătorim Crăciunul, deci toate planurile pentru această vacanță ar trebui să fie gata, inclusiv cele legate deținutele pe care le vom purta și de lenjeria pe care o vom pune în bagaj pentru vacanță. Sugestiile SevenSins de lenjerie roșie pentru actualul sezon pot fi descrise foarte bine prin următoarele cuvinte: sexy, foarte sexy și extrem de sexy. Să vedem câteva dintre ele!

Body-ul Cofashion Kamona încorporează cumva un set de lenjerie din trei piese, datorită design-ului cu benzile elastice ce leagă părțile lui. Sutienul are sârme de susținere, iar accesoriile strălucitoare se asortează perfect cu dantela roșie cu model fin din care e confecționată ținuta. O alegere îndrăzneață pentru seara de Crăciun sau pentru un cadou de pus sub brad.

Obsessive 838-bab este un chemise roșiatic ce vine la pachet cu chilot tanga. Este realizat din tul semitransparent și dantelă în partea superioară, iar decupajele și benzile de pe bust îi dau un aer foarte sexy purtătoarei.

Dacă sunteți adeptele unor piese de lenjerie ceva mai „cuminți”, setul Dkaren Azalia cu siguranță merită pus în bagajul de vacanță. Topul este din dantelă șimaterial moale, iar boxerii sunt făcuți integral din dantelă roșie. La SevenSins găsiți toate articolele de pe site grupate în funcție de Scara Seducției.

Cele două piese ce compun setul Livco Tarinas sunt extrem de atractive și datorită materialelor ușoare care se mulează pe formele corpului, pot fi purtate în orice perioadă a anului și cu orice ocazie. Combinația de tul și dantelă e una dintre cele mai populare în ceea ce privește lenjeria intimă, iar bretelele de pe sâni și breteaua neagră a chilotului înfrumusețează compleul.

Despre costume sexy de crăciuniță am mai vorbit și cu alte ocazii, însă pe site sunt atât de multe modele încât e greu să alegi doar unul. Livco Minerva e un corset sexy din dantelă cu decupaje, care asortat cu chilotul cu puf șicăciulița din același material reprezintă o ținută tematică provocatoare. Nici catsuit-ul Livco Shivali nu se lasă mai prejos; e confecționat din pasă cumodele circulare și accesorizat cu puf alb, iar stocking-urile atașate sunt șiele dotate cu fundițe și puf. Și ca să completați la fix tabloul cromatic alunei nopți pasionale, fulgii roșii de la Obsessive sunt bineveniți.

Având în vedere că suntem în cel mai friguros anotimp al anului, niște halate noi în garderobă și în vacanță nu strică nici ele. Chilirose Ana e un halat din tul roșu cu inserții de dantelă neagră ce poate fi asortat ușor la ținutele desezon. Și Chilirose Eliza îndeplinește toate caracteristicile pentru care merită să-l luați cu voi sau să vi-l dăruiți – este din satin roșu, iar marginile sunt de asemenea brodate cu dantelă neagră.



You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!