Inspiratie

Despre talii subțiri și corsete SevenSins

O siluetă clepsidră pare idealul corporal al oricărei femei, însă nu întotdeauna ne încadrăm în standarde și nici nu ar trebui să fie astfel! Reține: orice formă a corpului este perfectă și totul se maximizează în momentul în care ești încrezătoare că așa este! De altfel, dacă vrei să îți pui silueta și formele în evidență, unul dintre cele mai bune moduri în care poți face acest lucru prin vestimentație este să alegi un corset. Această piesă irezistibilă este un “must” pentru garderoba ta provocatoare și, din fericire, la SevenSins dispunem de o mulțime de modele, astfel că este imposibil să nu găsești corsetul preferat!

Unul dintre cele mai interesante lucruri la corsete este că descoperă o mare parte din corp, însă ascund suficient de mult încât să suscite interesul. De asemenea, optează pentru o piesă care să aibă un model deosebit precum este corsetul BEAUTY NIGHT RAVENNA de care te vei îndrăgosti iremediabil! Nu vorbim doar despre combinația elegantă de culori și texturi, ci mai ales de forma corsetului care îți va îmbrăca formele cum nu se poate mai bine!

 

În fond, de ce nu ai fi îndrăzneață? Atitudinea este cel mai important lucru pe care trebuie să îl porți, însă un corset provocator cu siguranță va face multe pentru tine! Lenjeria intimă de culoare alb imaculat a fost întotdeauna apreciată și confortabilă pentru purtătoare. De ce să nu te simți la fel de bine pe cât arăți? Opțiunea ideală în aceste caz este CORSET OBSESSIVE SENSITA, unul dintre produsele pe care vrei vrea să îl porți chiar și atunci când nu este o ocazie deosebită.

Oricât de clișeic ar părea, pentru cele care vor să expire pasiune, lenjeria intimă de culoare roșie este o alegere sigură. Cu toate acestea, contează foarte mult și modelul ales, însă ce poate fi mai potrivit decât dantela fină? Alege corsetul EXCELLENT BEAUTY C-416 care, după cum afirmă și denumirea, te va face să fii frumoasă și să te simți astfel! Trebuie să mai știi și că toate modelele de corsete din acest articol vin la pachet cu chilotul din imagine pentru că ne dorim să ai o apariție completă! Alege corsetul preferat din magazinul online sau te așteptăm la showroom-ul SevenSins din strada Orzari, nr. 3.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!