Inspiratie

Lenjerie intima din dantela neagra, un must in garderoba oricarei femei

Suprinde-l cu lenjerie intima din dantela. Iata 6 seturi de lenjerie intima din dantela neagra care sunt un must in garderoba oricarei femei.

În materie de lenjerie intima din dantela, negrul rămâne nuanța preferată atât a femeilor, dar mai ales a bărbaților. Negrul denotă mister, eleganță și rafinament. De asemenea este o nuanță puternică care exprimă forță, provocare, îndrăzneală, dezinvoltură și multă încredere de sine.

Atunci când vine vorba despre o seară specială alături de partenerul tău, lenjeria intima trebuie să fie aleasă cu grijă, să fie o îmbinare între pasiunile tale și dorințele soțului sau iubitului. Chiar dacă partenerul este familiarizat cu liniile corpului tău, stimulează-I imaginația cu diferite piese de lenjerie seducătoare. Dantela, satinul, măteasa sau chiffonul sunt texturi care incită atât simțurile vizuale, cât și cele tactile, iar partenerul va fi ademenit de imaginea ta sexy și puternică. Lenjeria intima din dantela captează în totalitate atenția partenerului, iar acesta este prins într-un joc al seducției pe care tu îl conduci. Încrederea și exuberanța pe care lenjeria provocatoare le oferă sunt asul din mâneca oricărei femei puternice.

Iata 6 seturi preferate de lenjerie intima din dantela neagra.

Set Obsessive Wonderia:

Alege o ținută elegantă și rafinată si poți fii sigură că vei avea o noapte speciala. Setul cu un design aparte, este compus din sutien cu dantelă delicată.

lenjerie intima din dantela

Set Demoniq Candice

Dantela delicată îl va lăsa fără cuvinte. Setul sexy din dantela de culoare neagra, este compus din sutien, portjartier, chilot clasic si dresuri.

lenjerie intimă din dantelă sevensins

Set Obsessive Emperita:

Lenjerie intimă din dantelă catifelata: Un set super sexy si elegant, alegerea ideala pentru o seara in doi. Toate elementele au inserate elemente florale catifelate si sunt tivite pe margine cu dantela. Imbraca sanul frumos si dezvaluie atat cat trebuie pentru a starni pasiunea.

lenjerie intimă din dantelă sevensins

Set Excellent Beauty:

Lenjerie intimă din dantelă pentru orice silueta:  Acest set este creat din dantelă elastic. Sutienul tip balconette este un guilty pleasure, atât pentru femei, dar mai ales pentru parteneri.

lenjerie intimă din dantelă sevensins

Set Obsessive Merossa

Lenjerie intimă din dantelă: Lenjeria cu detaliile florale dantelate, funde din satin și tul este deosebit de placuta la atingere. O adevarata arma de seducție a femeilor puternice.

 

Set Excellent Beauty:

Lenjeria intimă din dantelă neagră rămâne cea mai irezistbilă alegere.

lenjerie intimă din dantelă

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!