Inspiratie

Lenjerie intimă de primăvară – corsete sexy

Chiar dacă primăvara ne-a părăsit momentan, cu siguranță va reveni în curând, deci nu trebuie să ne găsească nepregătite. Dacă nu ați început încă să căutați lenjerie potrivită pentru lunile ce urmează, cei de la SevenSins au pe site multe propuneri interesante de corsete provocatoare, care să capteze toate privirile și să vă facă să vă simțiti mai atrăgătoare și mai încrezătoare în propria piele. Să vedem câteva dintre ele:

Corset Obsessive Floweria
Un articol de lenjerie simplu și complex în același timp. Este realizat din material elastic ce se mulează foarte bine pe formele corpului, iar în zona bustului se regăsește un tul gros accesorizat cu o broderie din floricele roz. Are portjartier încorporat și chilot asortat și poate fi purtat și ca un obiect vestimentar obișnuit, cu o bluză mulată pe dedesubt sau cu o bluză simplă și vaporoasă de vară.

Corset Obsessive Floweria

Corset Livco Cairine
Un corset foarte elegant, confecționat din tul și dantelă brodată cu elemente florale. Decolteul este accesorizat cu un accesoriu strălucitor, iar pe abdomen și-n zona bustului sunt și ornamente din catifea neagră. La spate se prinde tipic unui corset și are chilot string încorporat.

Corset LivCo Cairine

Corset Livco Raquel
Un top extrem de sexy și modern, cu un design foarte feminin. Este făcut din material elastic și ornat cu un volănaș din satin, iar cupele de tip demi cup sunt accesorizate cu broderie roz. Se reglează cu ajutorul șnurului din față, iar portjartierul este detașabil. Poate fi purtat și pe sub un sacou sau în combinație cu o cămașă albă pe dedesubt.

Corset LivCo RAQUEL

Corset Livco Nigar
Este realizat din tul negru simplu, combinat cu plasă și tul cu model floral. Cupele sunt susținute de sârme, decolteul este generos, iar portjartierul detașabil. Chilotul tanga cu care vine la set este de asemenea realizat din tul cu flori și plasă. Se așază foarte bine pe corpul purtătoarei, dându-i un aer feminin și incitant.

Corset LivCo Nigar

Corset Obsessive 841-cor
Un corset negru elegant, confecționat din tul accesorizat cu dantelă în zona bustului și a abdomenului. Se închide la spate cu bretelele dispuse în X și cu un sistem specific unui corset, lăsând spatele pe jumătate dezgolit. Și chilotul are un design interesant, fiind ornat cu accesorii strălucitoare atât în față, cât și în spate.

Corset Obsessive 841-COR

Corset Obsessive Emperita
O piesă de lenjerie foarte feminină și sofisticată, realizată din tul negru simplu și tul ornat cu accente de catifea. Are o croială clasică, potrivită tuturor tipurilor de siluetă și vârstelor, iar la spate se prinde ca un corset obișnuit. Chilotul completează perfect ținuta.

Corset Obsessive Emperita lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!