Inspiratie

Cum alegem lenjeria intimă astfel încât să ascundem micile insecurități

Ni se spune întotdeauna că atitudinea este cea care contează. Oricât de clișeic ar părea, acest lucru este mai mult decât adevărat și cel mai bun lucru este că ține doar de noi să ne descoperim potențialul și să îl punem în valoare constant. Și de ce nu am fi încrezătoare? Când ne dovedim întotdeauna că suntem capabile și că dispunem de resurse nelimitate atunci când ne dorim ceva cu adevărat. Articolul de astăzi este despre cum ne putem pune în valoare atitudinea, chiar dacă avem mici insecurități, și despre cum putem fi frumoase pentru că (nu e așa?) dantela avantajează pe toată lumea!

Lenjeria potrivită te poate face fericită întâi pe tine însăți. Ce poate fi mai reconfortant decât faptul că ești frumoasă, știi acest lucru și știi cum să îți pui în evidență atitudinea încrezătoare?! Lenjeria intimă SevenSins este dedicată tuturor femeilor care  vor să se simtă apreciate, chiar și în intimitate. Indiferent de insecuritățile pe care vrei să le maschezi, îți oferim numeroase variante printre care cu siguranță vei găsi lenjeria intimă perfectă pentru tine.

Small boobs, big dreams

Dcaă ești posesoarea unui bust de dimensiuni reduse, nu trebuie să te simți complexată! Poți să alegi numeroase piese vestimentare care să îți augmenteze zona bustului într-un mod natural. Orice siluetă mai puțin îmbrăcată este atrăgătoare, iar printre modelele noastre vei găsi ceva potrivit pentru tine. Recomandarea noastră este  produsul Chemise Livco Hera. Cămășuța este realizată din dantelă, cu aplicații din broderie florală, dovedind încă o dată că asocierea de alb și negru este extrem de reușită, mai ales în cazul lenjeriei intime! Aplicațiile florale din zona bustului oferă un aspect plăcut decolteului și flatează deosebit un bust mic. Piesa nu trebuie să îți lipsească din garderobă!

 

Bigger is always better

Pentru posesoarele unui bust generos soluțiile sunt numeroase. Lenjeria intimă în acest caz trebuie să îmbrace cât mai plăcut forma sânului și să dezvăluie un decolteu atrăgător. Modelul Chemise Obsessive Bisquella este alegerea ideală dacă te afli în această categorie a „norocoaselor”. Cămășuța este dispusă cu un decolteu adânc, generos, care atrage atenția în acea zonă și lasă la vedere doar atât cât este necesar. Materialul este unul elastic, extrem de confortabil și îți va permite să îl porți cu lejeritate.

 

I got 99 problems but my curves  ain`t one

Orice siluetă este frumoasă dacă atitudinea posesoarei este una pe măsură. Învață să te iubești și să îți accepți defectele ca parte din cine ești! Accesorizează orice ținută cu încredere și vei fi în centrul atenției! În ceea ce privește lenjeria intimă, cred că putem fi de acord că trebuie să fie incitantă și confortabilă. În funcție de aceste considerente, îți recomandăm Chemise Chilirose Loxy, o cămășuță din tul care îmbracă deosebit linia corpului. Culoarea neagră avantajează pe oricine, iar forma cupelor aranjează impecabil decolteul.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!