Inspiratie

Halate satinate, ideale pentru sezonul cald

Deși a mai rămas doar o lună de vară, încă mai avem timp să ne înnoim garderoba în ceea ce privește halatele sezoniere. Vara sunt indicate țesăturile lejere și răcoroase, iar un halat din satin de la SevenSins este exact ce ai nevoie pentru a te relaxa după o zi stresantă. Acestea sunt elegante și practice în același timp, deoarece pot fi purtate în orice moment al zilei și îți scot femininatea în evidență. Cu ajutorul lor te poți relaxa cu stil chiar și în confortul propriei locuințe.

Halat Beauty Night Fabienne
O ținută de interior, comodă și extrem de sexy, ce se leagă în talie cu ajutorul unui cordon. Materialul moale cade ușor pe corp, satinul strălucitor fiind într-o combinație perfecta cu dantela fină inserată în laterale, pe mâneci și la spate. Produsul poate fi asortat oricărei piese de lenjerie, în special datorită culorii.

Halat Beauty Night Fabienne

Halat Excellent Beauty N-714
Un articol confecționat din satin de culoare roz, ce poate fi purtat închis sau deschis, cu ajutorul cordonului de care dispune. Combinația cu broderia de culoare neagră inserată pe margini îi dă un plus de farmec.

Halat Excellent Beauty N-714

Halat Excellent Beauty N-730
Un produs care accesorizează perfect orice piesă de lenjerie. Este realizat din satin de culoare ivory, ale cărui mâneci lungi și largi sporesc farmecul ținutei. Materialul este plăcut la atingere și se așază perfect pe corp.

Halat Excellent Beauty N-730

Halat Excellent Beauty N-710
Un produs din satin cu glugă atașată, de culoare roșie. Este foarte confortabil, dar și elegant în același timp, datorită dantelei fine inserate. Se leagă în talie cu un cordon și poate fi purtat după preferințe.

Halat Excellent Beauty N-710

Halat Obsessive Satinia
Acest halat lejer te ajută să ai o apariție sexy indiferent de împrejurare. Poate fi purtat pe deasupra unui set de lenjerie intimă sau direct pe piele. Produsul este disponibil în trei culori – negru, gri și fuchsia.

Halat Obsessive Satinia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!