Inspiratie

Ce costume de baie sunt un „must” vara aceasta?

Deși încă nu ne putem bucura de vacanță din plin, iar sezonul de vară abia a început, nu ne putem abține să nu ne facem planuri pentru concediu și pentru zilele în care ne putem relaxa fără constrângere. Mai mult, cred că îmi poți împărtăși părerea că până și gândurile și planificările despre vacanțe te fac să te simți mai fericită și te motivează să termini activitățile cât mai repede pentru a pune în practică ce ți-ai propus. Cum întotdeauna ne dorim să venim în ajutorul tău și să contribuim la starea ta de bine, în articolul de astăzi îți oferim câteva sugestii de piese vestimentare (în special costume de baie) care nu trebuie să îți lipsească la plajă și nici nu îți vei dori acest lucru pentru că te vor integra perfect în peisajul marin.

Costumul de baie este nelipsit pentru zilele însorite în care te refugiezi pe plajă. Fiind îmbrăcată atât de sumar, trebuie ca și acele piese pe care le porți să îți pună în evidență corpul și să te simți încrezătoare și îmbrăcată cu mai puține articole vestimentare. Gama de costume de baie disponibilă pe sevensins.ro este foarte variată pentru orice siluetă, astfel că îți vei găsi ceva potrivit și pentru tine. Totuși, recomandarea noastră este costumul de baie MARKO LISA BIANCO,  un set din două piese în culori contrastante de alb și negru care îți vor conferi o apariție inedită. Modelul slipului, având talia înaltă, va crea senzația de abdomen plat, iar decupajele laterale vor completa look-ul senzual.

De asemenea, pentru momentele în care vrei să te retragi de pe plajă la o terasă pentru a te răcori cu o Pina Colada, trebuie să fii pregătită să îmbraci repede ceva pe deasupra costumului de baie. Ce ar fi potrivit, însă, pentru a nu te încorseta prea tare și a fi la fel de relaxată? Îți propunem PAREO MARKO JUDY WHITE, o piesă diafană, răcoroasă pe care o vei îmbrăca rapid. Mai mult, îți garantăm că albul va arăta senzațional pe pielea bronzată, acest pareo fiind indispensabil din geanta pentru plajă. Te poți acoperi repede cu el și atunci când simți că soarele este prea puternic și dorești să îți protejezi pielea.

Cu toate acestea, nu trebuie să uiți nici de partenerul tău, ci puteți petrece momente de relaxare împreună în atingerea delicată a razelor soarelui și briza răcoritoare a mării. Astfel, propunerea noastră este slip-ul tip boxer ALPHA MALE VERSO 1, un produs foarte confortabil, perfect pentru a asigura mobilitate în timpul înotului. Mai mult, ne gândim la toate, astfel că acest produs pentru el, în culorile alb și negru, este perfect pentru a asorta costumul tău de baie MARKO LISA BIANCO despre care ți-am vorbit mai sus. Un fel de Yin și Yang, însă în bătaia razelor de soare. Ce poate fi mai perfect?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!