Colectii lenjerie Fashion Inspiratie Lifestyle

Despre corsete incitante și o atitudine provocatoare

Un corset bine ales evidențiază foarte bine formele corpului și ascunde chiar și micile imperfecțiuni, scopul cu care au fost create aceste articole vestimentare fiind întocmai subțierea taliei, evidențierea coapselor și susținere bustului. În trecut, corsetele erau fabricate pe comandă și se potriveau strict persoanei pentru care erau create. În plus, pe lângă partea estetică, corsetele puteau fi folosite și în scop medical. Astăzi, deși corsetele nu mai sunt folosite pentru modelarea corporală, acestea sunt niște piese pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă, datorită capacității lor de a pune în valoare atuurile. Corsetele de la SevenSins se remarcă prin eleganța care le caracterizează și prin materialele fine din care sunt realizate.

Chilirose Coral e un corset sexy cu portjartier încorporat, făcut din combinația tul negru-dantelă. Are decupaje laterale și la spate și benzi elastice ce atrag atenția către zona bustului. Cupele sunt prevăzute cu sârme de susținere, iar chilotul string este inclus.

Corset Chilirose Coral

Obsessive 856-cor este un articol de lenjerie provocator realizat din alăturarea de tul și dantelă cu model floral. Portjartierul este încorporat, iar decolteul adânc atrage privirea.

Corset Obsessive 856-COR

Beauty Night Shirley este un corset care îți conferă toată susținerea de care ai nevoie, având în același timp și un design interesant. Este realizat din material moale elastic, cupele fiind din dantelă neagră și având sârme de susținere. Inserții de dantelă se regăsesc și pe laterale în partea inferioară, precum și pe abdomen, iar corsetul se leagă la spate cu un sistem specific unui astfel de articol.

Corset Beauty Night Shirley

La Obsessive Picantina întâlnim din nou combinația tul-dantelă, dar de această dată cel dintâi predomină. Cupele sunt susținute de sârme, portjartierul încorporat, iar decolteul generos. Chilotul tanga este inclus.

Corset Obsessive Picantina

Beauty Night Amoureux este un corset ideal pentru o noapte pasională, datorită croielii sale aparte. Este realizat din tul cu broderie roșie în partea de sus, tul cu buline în rest și are înserții tip piele pe abdomen. La spate se leagă asemenea unui corset obișnuit, însă aerul pe care îl dă purtătoarei este unul neobișnuit de sexy.

Corset Beauty Night Amoureux

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!