Inspiratie Noutati

Vara 2019: 9 piese de lenjerie must have

Vara este momentul în care ne bucurăm de căldură și de ținutele lejere care ne pun formele în evidență. Pentru a fi sexy și a arăta perfect în dormitor alege ținutele care ți se potrivesc, dar care sunt confortabile și sexy în același timp, pentru a-ți cuceri definitiv partenerul.  

Desuuri incitante pentru o vară fierbinte

Desuurile incitante tip babydoll sunt perfecte pentru zilele fierbinți de vară când simți nevoia să fii cât mai comod îmbrăcată, dar în același timp să fii și sexy.

Poți fi cu adevărat irezistibilă cu ajutorul acestui babydoll negru care iți va mângâia trupul în cel mai fin mod cu putință. Acest babydoll emană eleganță și senzualitate, fiind realizat din voal fin de culoare neagra în partea de jos, iar în partea de sus din dantelă brodată cu elemente florale de culoare bej. Decolteul adânc, benzile dublate și bijuteria inserată scoate în evidență bustul, atrăgând privirea ca un magnet către acea zona. 

Dacă îți place roșul, atunci acest babydoll este perfect pentru tine. Acest babydoll care se aseamănă mai mult cu o rochie emană eleganță și rafinament. Materialul moale este plăcut la atingere și se mulează perfect pe siluetă, punându-ți atuurile în evidență. Este realizat din voal fin de culoare roșie în partea de jos, iar în partea de sus din dantelă brodată cu elemente florale de culoare roșie. Decolteul adânc, decupajul de sub sâni, benzile dublate și bijuteria inserată scoate în evidență bustul.

Dacă vrei eleganță atunci alege acest babydoll care iți va asigura o seară incendiară. Combinațiile de culori și materiale îi dau un plus de farmec și transforma babydollul într-o ținută sexy și diafană ce va scoate în evidență toate atuurile de care dispui. Decolteul este adânc iar inserția de dantelă de la bust și cea din tul, din laterale, sporesc farmecul produsului.

Body-uri senzuale pentru a-l cuceri definitiv

Acest body albastru, confecționat din dantelă brodată cu elemente florale se mulează perfect pe corp punându-ți atuurile în evidență. Acest body iți scoate în evidență bustul cu ajutorul decolteului adânc în forma de V, făcându-te să te simți sexy și atrăgătoare în orice moment al zilei.

Dacă îți dorești o seară incendiară atunci acest body negru cu dantelă și decupaj inghinal este tot ceea ce ai nevoie. Body-ul sexy și rafinat, fabricat din material elastic pune în evidență formele, dantela inserată pe laterale, dându-i un plus de efect.

Acest body sexy și incitant îl va cuceri iremediabil pe partenerul tău. Body-ul de culoare neagră, din broderie și dantelă este realizat din material moale și delicat, punându-ți silueta în evidență. Spatele dezgolit și decolteul adânc sporesc farmecul produsului.

Catsuit pentru nopți memorabile

Acest bodystocking sexy de culoare neagră, cu model, confecționat din material elastic ce se mulează perfect pe corp. Modelul inserat atât în față cât și la spate este asemănător unui tatuaj. Se leagă după gât, spatele rămânând pe jumătate dezgolit. Cu siguranță îți va asigura nopți de neuitat alături de partenerul de cuplu.

Dacă vrei sa-ți surprinzi partenerul cu o ținută deosebită, atunci acest catsuit este alegerea potrivită. Designul unic al acestui produs creează iluzia optică a unui top cu portjartier și dresuri atașate. Este confecționat din material plasă, cu textură elastică, iar decupajele sporesc farmecul produsului.

Iar dacă vrei să-l înnebunești cu apariția ta, atunci alege acest catsuit care se mulează perfect pe corp și lasă zona inghinală descoperită. Acest catsuit se mulează perfect pe corp, transformându-te într-o felină. Zona inghinală descoperită da un aer erotic produsului, stârnind cele mai îndrăznețe fantezii și oferindu-ți nopți cu adevărat incendiare.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!