Generalitati Inspiratie

Tendințe pentru toamna aceasta: lenjerie intimă și atitudine

Tot ce îți este necesar este lenjerie intimă incitantă și… atitudine. De prima parte ne ocupăm noi, însă gradul de încredere în propria persoană ți-l poți conferi doar tu. Și cum întotdeauna vrem să îți oferim o apariție de senzații, confort și calitate, nici data aceasta nu face excepție. Mai mult, vorbim despre lenjerie incitantă, astfel că azi îți prezentăm câteva propuneri de iese care îl vor face să spună „WOW”.

Snow White

Când vine vorba despre alegerea lenjeriei intime, posibilitățile sunt extrem de variate și diversificate astfel încât fiecare purtătoare să găsească piesele ideale. Totuși, întotdeauna un set de lenjerie intimă va fi foarte spectaculos și îți va oferi un total look provocator, fapt pentru care prima propunere este SET SEXY IRALL MADISON care impresionează mai ales prin detalile fine și culoarea impecabilă. În momentul în care folosim ceva mai puține haine, ne dorim ca acestea să arate  foarte bine pe noi și să ne dezvăluie corpul într-un mod cât mai frumos. Zis și făcut!

Maleficent

În fond, de ce nu ai îndrăzni să porți ceva cât mai senzual și care să îți reprezinte latura jucăușă? De altfel, modelele cu inserții de dantelă fină și culori electrice te vor face să strălucești, însă vor păstra acel strop de mister pentru mai târziu. Setul SEXY CHILIROSE CASIANA este ideea perfectă pentru momentele în care vrei să deții acel „je ne sais quoi”.

Aladdin’s Jasmine

Fiecare dintre noi avem un anume alter-ego, o versiune a noastră mai aparte pe care dorim să o relevăm doar în ocazii cu adevărat speciale. Dacă te regăsești în ritmurile orientale, misterul cadânelor și senzualitatea mișcărilor, atunci COSTUM BEAUTY NIGHT MIRIAM BLACK este alegerea de care ai nevoie. Piesele sunt concepute din dantelă fină și aplicații delicate, astfel încât îți vor pune formele în evidență în cel mai senzual mod posibil.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!