Inspiratie

Set de lenjerie intima: 9 seturi de lenjerie intima ideale pentru un cadou pentru viitoarele mirese

Daca sezonul acesta una dintre prietenele tale apropiate isi pregateste nunta si nu stii ce cadou sa ii faci, noi venim in ajutorul tau. Este bine cunoscut faptul ca femeile iubesc lenjeria intima, iar unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru o prietena apropiata este un set de lenjerie intima sexy, care sa o reperezinte! Asa ca, am pregatit 9 modele de seturi de lenjerie intima potrivita pentru un cadou de mireasa. Iata ideile noastre:

Obsessive Picorossa

Set sexy confectionat din material moale si placut la atingere, ideal de purtat in orice moment al zilei. Sutienul are sarme de sustinere la baza si se muleaza perfect pe formele tale, fiind confectionat din dantela elastica. Bretelele sutienului cat si cele ale portjartierului sunt ajustabile, pentru o potrivire perfecta.

Obsessive Subtelia

Simplitatea este cea mai frumoasa forma de exprimare. Asa ca, un set de lenjerie intima care emana simplitate si eleganta este ideal pentru un cadou pentru o prietena apropiata.

Obsessive Sinsita

Pentru prietenele tale super indraznete, un set de lenjerie intima din latex este potrivit. Prietena ta va fi cu siguranta sexy si provocatoare purtand acest set cu design tentant! Setul este compus din sutien confectionat din material lucios, avand sarme de sustinere si lanturi detasabile, ce dau un farmec aparte produsului. Chilotul clasic se asorteaza perfect tinutei, fiind confectionat din acelasi material lucios in partea din fata, iar in spate din material textil. Portjartierul detasabil este reglabil pentru o ajustare perfecta.

Obsessive Musca

Set sexy de culoare neagra compus din sutien, portjartier si chilot tanga. Sutienul are decupaje ce se strang cu o fundita din satin, avand sarme de sustinere. Bretelele sutienului si cele ale portjartierului sunt reglabile, pentru o potrivire perfecta.

Livco Geva

Setul este confectionat din dantela cu elemente florale. Bretelele subtiri scot in evidenta linia gatului si a umerilor iar portjartierul alungeste silueta, bretelele acestuia fiind reglabile.

Beauty Night Henriette

Topul decupat la spate este o piesa extrem de sexy si senzuala, perfecta pentru o noapte romantica in doi. Setul este compus din top, portjartier si slip string.

Excellent Beauty L-105

Setul sexy si incitant este ideal de purtat in orice moment al zilei, dar si pentru un moment special in doi. Sutienul se muleaza perfect pe sani datorita materialului elastic, la baza avand inserate sarme de sustinere. Bretelele sunt ajustabile, pentru o ajustare perfecta. Mansetele sporesc farmecul produsului, completand tinuta ta sexy!

Excellent Beauty L-101

Set sexy de culoare neagra, ideal de purtat in orice moment al zilei. Sutienul are cupe intatrite si sarme de sustinere la baza, mulandu-se perfect pe orice tip de sileuta. Este realizat din tul si material pretios cu un usor luciu.

Excellent Beauty L-115

Alege o tinuta super speciala si poti fii sigura ca vei avea o noapte speciala. Sutienul are cupele intarite, rotunjind frumos sanul si este prevazut cu sarme de sustinere. Bretelele sunt reglabile pentru o potrivire perfecta.

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!