Inspiratie

Începe anul în forță cu lenjerie sexy!

Iătă-ne ajunse și în noul an; noi provocări, noi oportunități pe toate planurile, dar și noi ocazii să fim sexy și să ne punem feminitatea în valoare. Indiferent dacă ați profitat din plin de reducerile de sărbători de la SevenSins sau nu, goana după lenjerie intimă nu trebuie să se oprească niciodată. Este ceva ce purtăm în viața de zi cu zi, sunt articole vestimentare care ne fac să ne simțim mai bine și mai sigure pe noi. În continuare, câteva idei de noi achiziții provocatoare cu care să vă începeți anul.

Set Obsessive 828
Compleu de lenjerie intimă provocatoare, alcătuit din sutien, chilot string și portjartier. Este confecționat din dantelă neagră cu broderie, combinată cu material satinat și tul fin. Sutienul de tip bralette se prinde la spate și după gât cu ajutorul benzii din satin, având un decolteu generos. Chilotul simplu, alături de portjartierul dantelat, completează perfect ținuta sexy.

Set sexy Obsessive 828-SEG
Halat Excellent Beauty N-718
Unul dintre cele mai produse de pe www.sevensins.ro. Realizat din tul fin de culoare neagră și accesorizat la mâneci și în partea de jos cu dantelă și franjuri, este ideal de purtat în combinație cu un set sexy de lenjerie sau un chemise. Se strânge în talie cu un cordon din satin.

Halat Excellent Beauty N-718
Chemise Livco Dragana
Pentru cele dintre voi cărora le plac imprimeurile interesante, această cămașă de noapte este o alegere excelentă. Fiind făcută din satin, se așază foarte ușor pe corp și este extrem de plăcută la atingere. Modelul cu dragoni îi dă un aer aparte, transformând-o într-un articol de lenjerie cu personalitate.

Chemise LivCo DRAGANA
Set Livco Reman
Set sexy de culoare neagră format din 3 obiecte. Sutienul are un design special, cupele fiind frumos decupate și ornate cu dantelă roz, care se regăsește și în croiala chilotului și cea a portjartierului. Materialul elastic se mulează perfect pe formele corpului, iar portjartierul se ajustează la spate cu ajutorul unui dispus în zig-zag, gen corset.

Set sexy LivCo REMAN
Halat Obsessive 825
Halat cu mânecă scurtă, realizat din material moale și tul, tivit pe margini cu dantelă fină. Combinația de culori inspiră eleganță și feminitate, la fel ca și design-ul inedit al articolului, care este decupat în formă de V la spate.

lenjerie - Halat Obsessive 825-PEI

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!