Inspiratie

Dresuri pentru portjartier, un must in garderoba doamnelor

Lenjeria intima este unul dintre cele mai puternice simboluri ale femeii, iar în completarea seturilor de lenjerie intima se alatura irezistibilele dresuri pentru portjartier create din texturi fine, delicate cu pielea care ofera linii senzuale siluetei. Dresurile pentru portjartier sunt un element care nu trebuie sa lipseasca din garderoba de lenjerie intima a unei femei indraznete, deoarece acestea intregesc imaginea unei “femme fatale”.

Atunci cand vine vorba despre o seara speciala alaturi de partenerul tau, lenjeria intima trebuie sa fie aleasa cu atentie, sa reprezinte o imbinare intre pasiunile tale si dorintele sotului sau iubitului. Cu siguranta, o dorinta tabu a barbatilor constă în dresurile pentru portjartier. Acestea sunt un element care ofera suplete liniilor piciorului, emana un mister aparte si un aer provocator indiferent de modelul ales.

Dresurile pentru portjartier sunt o piesa care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei. Fie ca acestea au o textura fina din tul cu un “finish” din dantela, sunt mati, sau din plasa, dresurile pentru portjartier vor pune in valoare fiecare silueta și vor oferi un boost de incredere in sine.

Noi ne-am gandit la 5 modele de dresuri pentru portjartier absolut irezistibile:

Obsessive Roseberry

Accesorizeaza orice tinuta cu aceasta pereche de dresuri pentru portjartier. Dantela brodata ofera un farmec aparte produsului, fiind util pentru a-l asorta unei game largi de tinute. Un produs elegant si subtil, ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei doamne.

dresuri pentru portjartier sevensins.ro

Obsessive Frivolla

Dresurile de culoare neagra pentru portjartier sunt realizate cu banda lata din dantela brodata. Sunt confectionate din material elastic, care se muleaza perfect. Pot fi asortate perfect cu orice set de lenjerie.

 

Livco Holly

Acesta este o pereche de dresuri elegante si sexy, din material de plasa, ce vor da un aer aparte tinutei. Nuanta de magenta din inserata in dantela este feminina si seducatoare.

Obsessive S806

Dresuri pentru portjartier simple, mate care poate fi purtate la orice tinuta atat de interior, cat si exterior.

 

Dresuri Axami Dorado

Dresuri din plasa de culoare neagra, cu banda lata de dantela, ce se muleaza perfect pe picior. Banda adeziva de sus este lata si este confectionata din dantela brodata cu elemente florale si fir auriu.

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!