Inspiratie Recomandarea zilei

Moș Nicolae vine cu lenjerie sexy

În zilele noastre, Moșul e încărcat cu cadouri cât mai diverse și mai speciale. Prin urmare, de ce să nu aducă și lenjerie intimă? Și că tot a început reducerilor, îl invităm să treacă și pe la showroom-ul nostru din București, de pe str. Orzari nr.3, ca să se aprovizioneze cum se cuvine. Iată câteva idei „sexy” de cadouri pe care cu siguranță v-ar plăcea să le găsiți în ghetuțe în dimineața zilei de 6 decembrie:

Livco Simanna e unul dintre cele mai noi seturi de lenjerie de pe www.sevensins.ro. E compus din 3 piese – sutien tip bralette cu benzi elastice, portjartier reglabil cu benzi elastice și chilot asortat. Toate piesele sunt confecționate din dantelă roșie combinată cu tul în cazul sutienului și accesorizate cu detalii strălucitoare. Ar fi o alegere inspirată a lui Moș Nicolae!

Set sexy LivCo Simanna   Set sexy LivCo Simanna

Nici Obsessive Alluria nu se lasă mai prejos. Un body din dantelă neagră, cu sârme de susținere sub cupe și un design interesant, cu decupaje laterale și sub bust. Se potrivește tuturor tipurilor de siluetă fără probleme și poate fi purtat ușor pe sub haine, în special în sezonul actual.

Body Obsessive Alluria

Dacă afară tot nu e cine știe ce zăpadă, cu Beauty Night Diamond White poți dărui cuiva iarna din dantelă albă la pachet sau o poți achiziționa chiar tu, pentru tine. Setul conține sutien prevăzut cu sârme de susținere și accesorizat cu benzi elastice, portjartier în X alcătuit din benzi elastice ornate cu dantelă și chilot string, de asemenea dantelat.

Set sexy Beauty Night Diamond White   Set sexy Beauty Night Diamond White

Body-ul Livco Tisiphonea are și el o croială interesantă, datorită combinației de materiale. Material elastic mat pe abdomen, dantelă neagră florală la cupe și pe margini și tul negru semitransparent în rest. Evidențiază foarte bine talia și e extrem de comod!

Body LivCo Tisiphonea lenjerie

Dacă n-ați îndrăzni totuși să dăruiți lenjerie intimă de Moș Nicolae (deși nu aveți chiar așa multe motive să nu o faceți), la SevenSins găsiți și haine și accesorii elegante. Rochia de mai jos are o nuanță foarte frumoasă de albastru marin și o croială potrivită oricărei siluete. Are un volan în partea de jos și este accesorizată cu 3 nasturi aurii pe lateral. Merribel Marima e ușor de asortat și de purtat în toate anotimpurile!

Rochie Merribel Marima

Nu-i niciodată prea devreme să ne gândim ce vom purta de Revelion, cu atât mai puțin acum, când pregătirile sunt în toi. Unei ținute reușite nu au cum să-i lipsească accesoriile, iar de Anul Nou e nevoie de ceva elegant, care să epateze. Mănușile Obsessive Luiza pot fi accentul îndrăzneț de care ai nevoie!

Manusi Obsessive Luiza

Și dacă tot vorbim despre eleganță, Livco Mini Top Hat Model 27 o definește foarte bine. Combinația dintre pene, plasă și o pălărie neagră de dimensiuni reduse poate fi ce-i lipsește outfit-ului tău pentru petrecerea de Revelion.

Palarie LivCo Mini top hat model 27

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!