Inspiratie Lifestyle

Ce tip de sutien ți se potrivește în funcție de personalitate

Alegerea sutienului potrivit este o provocare pentru multe femei. Pe lângă găsirea mărimii potrivite, alegerea modelului perfect în funcție de personalitate poate fi o adevărată provocare. Iată ce modele de sutiene ți se potrivesc în funcție de personalitatea ta.

Romantică

Ești o persoană romantică? Atunci sutienele elegante, cu inserții de dantelă sunt perfecte pentru tine. 

 

Dacă preferi sutienele fără push-up poți alege acest model de sutien din dantelă și benzi elastice ce se mulează perfect pe forma sânului tău. Te va ajuta să te simți confortabil, dar sexy întreaga zi.

În schimb, dacă preferi sutienele cu push-up, elegante, alege acest sutien roz, perfect pentru orice moment al zilei. Cupele sunt decorate cu dantela cu model floral, iar banda de culoare neagra, lucioasa, îi adaugă un plus de farmec și eleganță.

Timidă

Pentru femeile timide, sutienele simple, clasice, sunt cele potrivite.

Dacă îți place dantela alege un sutien cu inserții de dantelă pe cupe. Acest sutien albastru este simplu, dar susține perfect sânii. Este potrivit pentru orice ocazie și poate fi purtat atât sub un tricou, cât și sub o rochie.

În schimb, dacă îți plac sutienele albe, simple, alege acest model care se mulează perfect pe corpul tău. În plus, materialul din care este confecționat oferă o bună permeabilitate a aerului și a umezelii.

Jucaușă

Ești o persoană jucăușă și îți place să-ți pui formele în evidență? Atunci acest sutien de culoare violet, în formă de fluture este perfect pentru tine. Este elegant, realizat din tul brodat cu elemente florale, de culoare violet fiind potrivit pentru orice moment al zilei. Benzile elastice de deasupra sânilor îi dau produsului un plus de farmec.

Dacă vrei un look mai provocator, dar cuminte în același timp, alege un sutien negru cu dantelă și un design deosebit. Este potrivit pentru orice moment al zilei, făcându-te să te simți specială pe toată durata purtării acestuia. Pe cupă se regăsește broderia cu fir auriu, care îi oferă un plus de eleganță.

Pasională

Dacă ești o persoană pasională, atunci sutienele provocatoare sunt cele potrivite pentru tine. Acestea îți vor asigura seri de neuitat alături de partener și te vor face să te simți specială.

Acest sutien de culoare neagră, cu jumătate de cupă și bandă de susținere din tul, îți pune în evidență feminitatea și se poate transforma într-o piesă cu adevărat provocatoare. 

Un sutien de culoare roșie va aprinde rapid flacăra pasiunii. Alege un model sexy care te va ajuta să fii provocatoare și care va atrage, cu siguranță, atenția partenerului. Acest sutien de culoare roșie, confecționat dintr-o combinație perfectă de material stil plasă și dantelă nu are cupe, iar în partea de sus, cele două benzi din material acoperă parțial sânul, legându-se după gât.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!