Inspiratie

Body-uri extravagante de la SevenSins

Pe site-ul SevenSins, la categoria “lenjerie sexy”, au apărut de curând noi modele de body-uri incitante. Body-urile sunt articole de lenjerie specific feminine, care se mulează perfect pe formele corpului și sunt menite să atragă privirile. Realizate din materiale fine și elegante, acestea transformă pe oricine într-o apariție surprinzătoare. Asortate corespunzător, unele modele pot fi purtate chiar și în ținute casual, alături de o pereche de blugi sau o fustă în cloche și un sacou simplu. Iată cele mai noi propuneri de astfel de articole de pe www.sevensins.ro:

Body Chilirose Ama
Un produs extrem de sexy, confecționat dintr-o combinație de tul fin și dantelă neagră cu modele florale. Cupele au sârme de susținere, bretelele sunt reglabile, iar în partea frontală body-ul se prinde cu ajutorul unor clipsuri. Decupajele laterale subțiază talia, iar ținuta privită de la spate arată ca un set de lenjerie format din sutien și chilot tanga.

Body Chilirose Ama

Excellent Beauty B219
Body de culoare gri, făcut din tul fin accesorizat cu elemente orientale dispuse simetric. Produsul urmărește întocmai linia corpului și se închide în zona inghinală, cu un sistem moș-babă. Accesoriul pentru gât este dintr-un material asemănător catifelei, este reglabil și se prinde la spate.

Excellent Beauty B-219

Body Chilirose Tina
Un outfit provocator, creat pentru femeile care doresc să-și surprindă partenerul. Produsul este realizat din material transparent, având cupele confecționate din dantelă cu diverse elemente florale. La spate, body-ul este făcut din trei decupaje dantelate, care se unesc într-un punct comun.

Body Chilirose Tina

Excellent Beauty B222
Body sexy și incitant, de culoare neagră, din material moale netransparent. Produsul subliniază formele corpului, iar benzile elastice din zona bustului și a gâtului conferă un plus de stil. Bretelele se pot ajusta, iar închiderea se face în zona inghinală. Este ideal de purtat și în combinație cu o pereche de pantaloni și o jachetă sau un sacou asortat.

Excellent Beauty B-222

Excellent Beauty B225
O ținută foarte atrăgătoare, confecționată dintr-o combinație de tul negru cu model alburiu și plasă. Pentru mai mult farmec, spatele e ușor dezgolit și prevăzut cu un șnur din material catifelat, dispus în zig-zag.

Body: Excellent Beauty B-225

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!