Inspiratie

Chemise-urile Excellent Beauty, acum la promoție

Valul de reduceri de pe www.sevensins.ro continuă și cu produsele din gama Excellent Beauty, care se remarcă prin rafinamentul design-ului și materialele fine din care sunt confecționate. Este momentul perfect să vă îmbogățiți garderoba cu încă câteva modele de chemise-uri sau babydoll-uri incitante, care să vă accentueze trăsăturile și să vă pună feminitatea în prim-plan.
Iată propunerile de astăzi, care sunt la o reducere de 40%:

Chemise Excellent Beauty D-305
O ținută extrem de sexy și elegantă, ideală pentru o seară romantică în doi. Decolteul adânc atrage privirea, iar tulul fin intră în contrast cu dantela neagră tivită pe margini și la bretele. Produsul se leagă între sâni cu ajutorul unui șnur din satin.

Chemise Excellent Beauty D-305

Chemise Excellent Beauty U-804
O cămașă rafinată confecționată din material satinat de culoare albastră cu broderie neagră. Inserțiile de dantelă din zona sânilor și din laterale sporesc farmecul produsului, iar decolteul adânc scoate bustul în evidență. Cupele nu sunt prevăzute cu sârme de susținere.

Chemise Excellent Beauty U-804

Chemise Excellent Beauty R-607
Un babydoll inocent și provocator în același timp. Este realizat din tul ușor și dantelă brodată cu elemente florale. Prinderea se dace în față, prin intermediul unui șnur de satin în zig-zag. Chilotul string completează de minune ținuta.

Chemise Excellent Beauty R-607

Chemise Excellent Beauty U-801
O rochiță rafinată făcută din material de culoare roz, ușor elastic. Dantela cu model floral de la bază și de pe cupe întregește outfitul, care reprezintă o alegere perfectă chiar și pentru femeile mai timide. Bretelele de susținere sunt reglabile.

Chemise Excellent Beauty U-801

Chemise excellent Beauty D-312
O ținută vaporoasă și extrem de sexy, ce transformă purtătoarea într-o apariție specială. Tulul fin din care este realizată este dublat în zona cupelor, iar dantela cu flori de sub bust completează perfect cămașa.

Chemise Excellent Beauty D-312

Chemise Excellent Beauty D-316
Un chemise atractiv de culoare roșie, ce transformă purtătoarea într-un magnet de priviri. Articolul se mulează perfect pe corp, scoțând atuurile în evidență. Decolteul și benzile elastice de pe bust sporesc farmecul, alături de șnurul dispus în zig-zag sub bust.

Chemise Excellent Beauty D-316

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!