Generalitati

Lenjerie sexy de Paște de la SevenSins

Mai sunt câteva zile și vine Paștele, așa că azi ne-am gândit să vorbim despre cum putem asocia această ocazie cu lenjerie sexy. Costumele provocatoare sunt indicate pentru a alunga monotonia din viața de cuplu și pentru a stârni imaginația, iar cele de la SevenSins pot fi încadrate în mai multe categorii. Orice femeie căreia îi place să fie îndrăzneață ar trebui să ia în considerare achiziționarea a câteva astfel de costume, motiv pentru care am selectat mai jos niște costume de iepurași și maids foarte sexy și simpatice în același timp.

Costum Chilirose Black Bunny
Un costum sexy de iepuraș compus dintr-un body, mănuși lungi, urechi și stockings. Este realizat dintr-un material elastic cu aspect de piele, iar body-ul are un decolteu provocator și o codiță. Dresurile din plasă sunt dantelate în partea de sus.

Costum Chilirose Black Bunny

Costum Chilirose Maid Dress
O rochiță foarte provocatoare de menajeră, care vine la pachet cu mai multe accesorii – șorț cu curea, bentiță, accesoriu de pus la gât și chilot. Cupele chemise-ului sunt susținute de sârme și sunt pe jumătate dantelate, pe abdomen se regăsește dantela albă, iar în partea inferioară are două volănașe.

Costum Chilirose Maid Dress Set

Costum Obsessive Bunny Teddy
Un set de lenjerie alcătuit din body, urechi, choker cu papion și manșete. Body-ul este confecționat din tul negru și se mulează foarte bine pe corpul purtătoarei, făcând contrast cu părțile albe ale costumului.

Costum Obsessive Bunny teddy

Costum Obsessive Maidme
Un complet incitant de menajeră, format din sutien cu sârme de susținere, chilot tanga, portjartier, accesoriu pentru cap și stockings albe. Cele trei piese de bază sunt confecționate din tul fin, iar portjartierul este ornat cu tul și dantelă albă. Sutienul are de asemenea și niște decupaje provocatoare.

Costum Obsessive Maidme set

Costum Obsessive Bunny
Set de lenjerie foarte atractiv, compus din top cu portjartier, chilot brazilian, dresuri și urechi. Corsetul este accesorizat cu fundițe în partea frontală, iar la spate se reglează cu ajutorul unui șnur satinat dispus în zig-zag. Datorită culorii și a design-ului, este foarte jucăuș.

Costum Obsessive Bunny

Costum Livco Flirty Maid
Un costum alcătuit din șase piese de lenjerie – rochie, bustieră, papion, bentiță, jartele și chilot string. Rochița are un decolteu adânc și șorț, fiind dublată de un strat de tul alb pe dedesubt în partea de jos. Este perfectă pentru o seară tematică petrecută alături de partenerul de cuplu.

Costum LivCo Flirty Maid lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!