Inspiratie Lifestyle Noutati

5 piese de lenjerie pentru weekenduri în pat

hiar dacă temperaturile scad simțitor, zilele devin tot mai reci, iar nopțile tot mai friguroase, poți menține o atmosferă incendiară în dormitor. Tot ce trebuie să faci este să alegi lenjeria potrivită și să-ți surprinzi partenerul cu un weekend de vis petrecut în dormitor! Iată cinci ținute perfecte pentru un weekend petrecut în pat.

Babydoll perfect pentru un weekend în pat

Un babydoll reprezintă accesoriul perfect pentru un weekend petrecut în pat. Este o piesă sexy și provocatoare, fiind confecționat dintr-un material moale cu cupe ușor întărite, care pun bustul în evidență. Este perfect pentru a transforma o seară banală într-una foarte specială pentru voi doi. Decolteul adânc și dantela brodată sporesc farmecul produsului.

Catsuit pentru un weekend incendiar

Cu ajutorul acest catsuit, un weekend petrecut în dormitor va deveni unul cu adevărat incendiar. Acest catsuit sexy cu decupaj inghinal este un produs ce emană erotism prin toți porii, cu ajutorul căruia îl vei impresiona cu siguranță și îi vei aprinde cele mai fierbinți senzații.

Body sexy, dar confortabil, din dantelă

Acest body realizat doar din dantelă brodată cu elemente florale, fină și plăcută la atingere, reprezintă o ținută ideală pentru un weekend petrecut în pat. Este confortabil, dar sexy și incitant. Decolteul adânc și benzile elastice scot în evidență bustul, atrăgând privirea ca un magnet către acea zonă, făra a fi însă o ținută indecentă. Este ținuta perfectă pentru un weekend incendiar, în dormitor.

O ținută senzuală, pentru un weekend memorabil

Un babydoll incitant care îți pune silueta în evidență, este confortabil și plăcut la atingere, fiind perfect pentru a fi purtat un weekend întreg. Acest babydoll este ideal pentru a-ți surprinde partenerul și a-i arăta cât de sexy ești. Alege acest model și cu siguranță vei avea parte de un weekend cu adevărat special.

Body seducător

Acest body de culoare neagră este perfect pentru un weekend petrecut în pat. Este confecționat dintr-un material lucios cu inserții de broderie deasupra sânilor, pe umeri și pe șolduri, care îi dau un plus de valoare. Este alegerea perfectă pentru clipe fierbinți alături de persoana iubită.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!