Fashion Inspiratie Noutati

Se anunță schimbări pe plan vestimentar

Calendaristic, în câteva zile intrăm în ultima lună de toamnă, iar acest lucru a început deja să se observe. În curând nu ne vom mai putea bucura de prea multe activități în aer liber, deci acum e momentul pentru câteva ultime escapade de weekend. La capitolul vestimentar, SevenSins a ales anul acesta să întâmpine toamna cu noi colecții cât mai diversificate – de la lenjerie intimă până la rochii multifuncționale și cardigane călduroase, perfecte pentru sezonul rece. Iată câteva sfaturi legate de cum le puteți integra pe cele din urmă în ținute cât mai variate.

Merribel Amrosin este o rochie ce se identifică cu stilul vestimentar smart casual. Poate fi purtată atât într-o zi obișnuită la birou, cât și în cazul unei ieșiri în weekend. O geantă, niște pantofi și trench-ul potrivit o pot transforma astfel încât să se potrivească ocaziei dorite.

Rochie Merribel Amrosin

Cardiganul Merribel Candacena este foarte ușor de asortat la o ținută de zi cu zi, datorită culorii și design-ului. Combinat cu niște blugi și o cămașă, rezultă outfit-ul perfect pentru o zi la job sau o sesiune de shopping.

Cardigan Merribel Candacena

Merribel Yaena este de asemenea un articol vestimentar versatil. În funcție de cum alegeți s-o accesorizați, rochița poate fi purtată atât în timpul zilei, cât și seara. Seara îi puteți adăuga un clutch și o pereche de pantofi cu toc, eventual și o centură în talie, și sunteți gata de petrecere.

Rochie Merribel Yaena

Merribel Jolannda este un cardigan de culoare roz prăfuit, care inspiră feminitate și comoditate, datorită buzunarelor largi și a glugii din dotare. Este ideal pentru o zi răcoroasă de noiembrie sau chiar decembrie.

Cardigan Merribel Jolannda

Merribel Merciana este de asemenea o rochie foarte ușor de asortat. Materialul elastic urmează linia corpului purtătoarei, iar mânecile sunt accesorizate cu inserțiile tip corset. O pereche de pantofi mai eleganți și un accesoriu strălucitor de pus la gât pot transforma și acest articol vestimentar într-o ținută reușită.

Rochie Merribel Merciana

O pată puternică de culoare nu strică niciodată, mai ales în zilele posomorâte de toamnă târzie. Meribel CG026 Red este un cardigan simplu, cu guler tip sacou și croială în cloche în partea inferioară.

Cardigan Merribel CG026 Red vestimentar

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!