Generalitati

Spiritul Halloween-ului

Mai sunt cateva zile pana ne vom bucura din nou de Halloween. Desi este o sarbatoare relativ noua in Romania, in ultimii ani a inceput sa prinda contur si la noi.
Nu stiu cat de mult iti plac jeleurile colorate sau dovlecii, insa cu siguranta te vei indragosti  de tot ce inseamna spiritul Halloween-ului atata timp cat vei alege o tinuta potrivita.

Indiferent ca te gandesti sa petreci intr-un club cu tematica sau acasa intr-un cadru restrans alaturi de cei mai buni prieteni, evenimentul va fi unul cu adevarat reusit atata timp cat tinuta va fi una speciala.
Pentru aceasta iti aduc la cunostinta cateva mici detalii: costumul trebuie neaparat asortat cu un machiaj puternic nuantat, shot-urile colorate nu trebuie sa lipseasca de pe bar, iar delicatesele culinare si dovlecelul sculptat sa faca parte din decor.

 

Nu te ingrijora daca nu ai idei pentru tinuta. Am cateva propuneri pentru tine. De exemplu, o tinuta Catwoman poate fi alegerea ideala pentru seara de Halloween.

 

Scolarita retro poate fi o alta tinuta potrivita unei asemenea ocazii. Fusta scurta, tricoul stramt si accesoriile cu tenta scolara, vor da un aer aparte serii.

 

Nici un costum de politista nu ar fi o idee rea.  El se poate accesoriza usor cu o sapca inchisa la culoare si o pereche de catuse.

Daca mai ai si alte idei, te astept sa mi le comunici.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!