Noutati

Set Sexy Ferraria

Multe celebritati hollywoodiene, dar si locale, opteaza in ultima vreme pentru un material considerat a fi destinat lenjeriei intime incitante (cel putin pana in urma cu cativa ani) – latexul. De la Sharon Stone, pana la Rihanna si Britney Spears, toate au ales, pentru aparitiile lor, rochii sau tinute sexy lucioase, cu aspect lacuit, in culori tari.

ferariaO astfel de propunere va voi face si eu. Indrazneata. Sexy. Provocatoare. Asa as descrie pe scurt una dintre cele mai inedite  tinute de la Obsessive – Ferraria.

Compleul, din latex, de un rosu arzator, este format dintr-o vesta cu fermoar care iti permite sa lasi la vedere cat vrei tu. Spatele acesteia este din microfibra,fiind pus in evidenta de un sistem tip corset, satinat. Fusta completeaza armonios setul, prin prezenta unor elemente comune cu vesta: doua fermoare tentante, dispuse vertical, precum si un spate tot din microfibra, care se muleaza perfect pe posterior. Asa cum era de asteptat, in cutie veti mai gasi si o pereche de chilotei string sexy, avand aceeasi culoare.

Daca inca va intrebati unde puteti purta o astfel de tinuta, cu siguranta veti atrage o multime de priviri admirative in cluburi, sau, de ce nu, la cursele moto. Enjoy!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!