Generalitati

Vascoza si bumbacul: Cele doua texturi perfecte pentru chemise-uri si seturi de pijama

Tinutele de interior, chemise-urile si pijamalele, trebuie sa fie extrem de comode, iar confortul consta in textura din care acestea sunt create. Acestea trebuie sa fie realizate din texturi naturale, precum vascoza si bumbacul. Doua texturi extrem de prietenoase cu pielea, delicate si comode. Vascoza si bumbacul sunt potrivite atat pentru sezonul cald, cat si pentru cel racoros.

Noi am ales 7 modele de piese de interior create din vascoza sau bumbac 95%, ideale atat pentru sezonul cald, cat si pentru cel racoros.

Chemise Donna Diana

Poti fi sexy si provocatoare purtand acest chemise ce imbina simplitatea cu eleganta. Produsul este realizat din vascoza delicata cu pielea si placuta la atingere, de culoare neagra. Un farmec aparte este dat de dantela inserata pe umeri si fundita din satin, dintre cupe.

vascoza & bumbac sevensins.ro

Pijama CoFashion model 736l

O pijama lejera si confortabila compusa din maiou si pantaloni scurti, in combinatia de culori gri inchis cu buline roz.Pantalonul scurt si topul sunt realizate din material moale si placut la atingere,de culoare gri inchis cu buline. Bretelele evidentiaza linia gatului si a umerilor,dand si un aer elegant produsului.

Pijama Livco Model 103

O tinuta lejera de interior, compusa din pantalon si tricou. Pantalonul simplu, de culoare gri, este confectionat din material moale si placut la atingere. Tricoul,confectionat din acelasi material, este de culoare roz si da un aer tineresc produsului.

Set Beauty Night Margot

O tinuta de culoare neagra confectionata din bumbac. Un produs ce dezvaluie frumusetea trupului feminin noapte de noapte. Decolteul indraznet si broderia inserata subliniaza senzualitatea abdomenului si a bustului, cat si gratia liniei gatului. Pantalonii lungi completeaza perfect tinuta, creand o armonie perfecta.

Pijama Donna Sia

Pentru o seara relaxanta alege aceasta pijama lejera si confortabila compusa din maiou si pantaloni scurti.

Chemise Livco Veronica

Poti fi sexy si provocatoare purtand aceasta camasuta ce imbina simplitatea cu eleganta. Produsul este confectionat din material moale si placut la atingere, ce iti va mangaia delicat trupul. Un farmec aparte este dat de dantela inserata pe cupe si umeri si fundita dintre cupe.

Pijama Donna Tifani

Pentru o seara relaxanta alege aceasta pijama lejera si confortabila compusa din maiou si pantaloni scurti.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!