Inspiratie Lifestyle

Vară caniculară: lenjeria care să te răcorească afară și să aprindă scântei în dormitor

Căldură mare, mon cher, dar chiar și pe caniculă lenjeria este aliatul tău. Piese minimaliste, care să suțină ustul, dar care să fie aproape invizibile pe sub hainele subțiri, piese care să fie mai degrabă o mângâiere pentru piele? Desigur, la SevenSins.ro găsești tot ce visezi. Și chiar mai mult decât atât!

Piesele de lenjerie din dantelă sau tulle sunt preferate pntru această perioadă fierbinte. Cât mai simple, cât mai ușoare, dar care să asigure susținerea necesară pentru întreaga zi. Acestea nu sunt doar practice, ci te vor face să te simți și seducătoare. 

La vedere

Pentru că este foarte cald, cu siguranță vrei să porți cât mai puțin straturi de haine. O bustieră elegantă sau un body sexy pot fi variante potrivite pentru o ieșire în oraș când îți permiți să pleci cu lenjeria… la vedere. 

https://www.sevensins.ro/sutiene/

Albul, o alegere perfectă

Cu toții știm că negrul atrage căldura, așa că vara poți merge pe variantele mai răcoroase… Alb, bleu, roz – nuanțe subtile și senzuale care păstrează senzația de răcoare, dar doar până ajungi în dormitor. Croielile sexy și materialele fine din colecțiile SevenSins.ro vor aprinde imediat scânteile. 

https://www.sevensins.ro/desuuri-incitante/

Preferatul nostru, de faptul unul dintre seturile preferate căci nu putem avea doar unul, este însă acesta: minimalist, înnbunitor de senzual, o piesă de lenjerie de care nu ai neapărat nevoie, dar care cu siguranță va revoluționa viața în dormitor. 

lenjerie

Ce spui? Ești pregătită să te răcorești vara aceasta?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!