Inspiratie Noutati

Vacanță? Cum alegi costumul de baie în funcție de destinație

Dacă te-ai decis deja asupra destinației de vacanță, atunci trebuie să-ți pregătești deja și bagajul, mai ales costumul de baie. Și cu siguranță vrei să fii în trend la malul mării, nu? SevenSins.ro prezintă 4 trenduri în beachwear, în acord perfect cu vacanța ta.

Retro în Grecia, Italia sau pe Riviera franceză

Dacă ai ales ca destinație de vacanță pentru vara aceasta una dintre aceste trei destinații, atunci stiliștii recomandă un costum de baie cu accente retro. În funcție de siluetă și de preferințe, poți opta fie pentru un costum one piece, cu volane, fie pentru unul în trei piese, cu pantalon scurt. Accesorizate cu pălării cu boruri largi sau cu o bandană, color block sau în dungi, ținutele vor face furori pe plajă.

costumul de baie

Minimalism în destinații exotice

La fel de populare pentru vacanța 2019 sunt destinațiile exotice. Bali, Indonezia, Thailanda, Hawaii și nu numai se numără printre preferințele iubitorilor de soare. Pentru aceste destinații, stiliștii recomandă ținute minimaliste, costume de baie cu decupaje, imprimeuri animal print și pareo fluide. Pe SevenSins.ro găsești și cromatica în acord cu aceste tendințe de vacanță: vie, puternică, statement. Astfel, printre culorile recomandate se numără: roșu, galben solar, verde crud, albastru electric, fucsia.

Printuri în Maroc, Turcia sau Egipt

Agitația și soarele acestor destinații sunt fascinante pentru români de ani. Și anul acesta Turcia este în topul preferințelor românilor, iar costumul de baie care va face furori sub soarele arzător trebuie să conțină imprimeuri. Plecând de la turcoaz, cu accente solare de galben, dar și cu o paletă cromatică ce duce cu gândul la valurile mării, de la verde la albastru, acestea poartă o croială îndrăzneață, fie cu cupe minimaliste, șireturi, benzi care evidențiază silueta sau decupaje generoase în cazul costumelor de baie într-o singură piesă.  

Stilish în costumul de baie urban

Pentru weekendurile în care preferi să stai la piscină, în oraș, sau pentru escapadele urbane în city break, stiliștii SevenSins.ro recomandă costumul de baie în două piese stilish, cum ar fi cele din catifea sau cele în culori pastelate, cu buline ori dungi. La fel de apreciate vor fi și costumele într-o piesă cu imprimeuri urbane și croieli clasice, care acoperă mai mult din pielea expusă la soare.

Tu unde pleci în vacanță?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!