Fashion

TOP 5 cele mai la cautate costume sexy pentru Halloween anul acesta!

An dupa an, cererea pentru costume de Halloween este din ce in ce mai mare. Reteta este una simpla: se ia orice rol ne putem inchipui si se adauga putin praf magic de „sexy“. Mai putin material, mai strans pe corp si mai incitant pentru imaginatie, un simplu costum de politista devine „costum de politista sexy“, iar un banal costum de asistenta medicala devine „costum de asistenta sexy“.

In luna octombrie, cateva clipe petrecute pe sevensins.ro dau dimensiunea reala a popularitatii costumelor sexy de Halloween. Cu fiecare minut care care trece, poti observa live in coltul stang al paginii cum creste numarul de vizualizari si achizitii a costumelor.

Costum de cadana (peste 1100 de vizualizari)

g

  1. Costum de scolarita, compus din trei piese (peste 920 de vizualizari)

2

  1. Costum sexy de asistenta din patru piese (peste 710 vizualizari)

3

  1. Costum de iepuras sexy (peste 650 de vizualizari)

4

  1. Costum sexy de menajera din material lucios (peste 600 de vizualizari)

 

Care au fost cele mai populare costume de Halloween anul trecut?

6

 

Anul trecut, 250 de clienti au achizitionat costume de Halloween de pe sevensins.ro. Asa cum vedem si in graficul de mai jos, in octombrie 2014, costumul de menajera sexy a fost, de departe, cel mai achizitionat produs; 22% dintre clienti l-au preferat. Acesta a fost urmat, indeaproape, de costumul de asistenta medicala sexy (15,9%), de cel de scolarita sexy(14,6%) si cel de profesoara sexy(9,5%), cu alte cuvinte rolurile care „incalzesc“ atmosfera in sistemul de invatamant.

 

Care au fost orasele care au detinut recordul la distractia de Halloween?

7

Detasat, Bucurestiul a condus topul cu 63% din achizitiile totale. Moldovencele din Iasi au ocupat locul doi al podiumului de achizitii sexy pentru Halloween cu un procent de 9,5%; suntem convinsi ca au restul au suplimentat cu atitudine. Locul trei este ocupat de Ploiesti cu 6,3% din numarul total de costume de Halloween cumparate. Oradea, Alba Iulia si Craiova au fost la egalitate, cu un volum timid de 1,2%:

 

Ce apreciaza clientii la costumele sexy de Halloween?

Mesajele si review-urile de la clientii nostri ne ajuta sa leintelegem cat mai bine nevoile si, mai ales, ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile. Totodata, ele devin relevante pentru ca dau dimensiunea reala a calitatii costumelor sexy de Halloweensi eficienta lor. Iata doar cateva comentarii:

Alina, despre costumul sexy de menajera: „foarte incitant, cu un material moale care il face pe partener sa nu-si mai poata lua mainile de pe tine“.
Oana, din Sibiu, despre costumul de chelnerita sexy: „Super dragut! Material foarte bun si…si-a indeplinit misiunea  “.
Georgiana, din Bucuresti, despre costumul de cadana sexy: „Am achizitionat produsul online si sunt foarte multumita de felul in care corespund masurile; este fidel imaginii de pe webiste. Materialul este de foarte buna calitate. Apreciez ambalarea, timpul foarte rapid de livrare si profesionalismul.“
Elena, din Timisoara, despre costumul de iepuras sexy: „Acest costum e extraordinar, dintre toate cumparate pana acum, acesta e de departe cel mai frumos. Eu am inaltimea 1,69 si 54 de kg, s-a potrivit perfect trupului meu. Materialul este calitativ, nu am nimic de reprosat. il recomand cu incredere.“

Ioana, din Iasi, despre costumul de stewardesa: „Spre deosebire de alte site-uri, aici produsul arata ca in imagine, materialele fososite sunt bune. Am un costumas pe care l-am cumparat acum 2 ani si arata și acum foarte bine.“

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!