Generalitati

Sutiene minune, alternativa interventiilor estetice

Dupa toate indiciile, trendul in ceea ce priveste marimea cupei de sutien este clar: inca se poarta sanii mari, provocatori. Dar asta nu inseamna ca, daca sanii tai sunt mici, trebuie sa dai fuga la vreun plastician obscur, care iti va oferi un discount de nerefuzat pentru a ti-i mari. Poti apela la cateva trucuri senzationale, sutiene-minune, bazate pe tehnologii moderne, lansate pe piata de cele mai cunoscute branduri in domeniu.

Victorias-Secret-Miraculous-Bra-290x350O prima sugestie pentru fetele care isi doresc un bust mai mare este sutienul Miraculous Push-up, de la Victoria`s Secret, despre care producatorul sustine ca, in afara faptului ca iti mareste cupa cu una sau doua masuri, va da iluzia unei talii mult mai subtiri. Adevar sau strategie de marketing, ramane sa descoperi tu! Produsul minune poate fi achizitionat din magazinele VS pentru suma de 45$.

Cea mai interesanta propunere vine de la japonezi, care au inventat un sutien…tehnologizat. Acesta are un buton la a carui apasare cupa sutienului se va mari de la A, la B, C, sau chiar D, conferindu-ti un aspect sexy si dandu-ti incredere in tine. Tehnologia a fost denumita, pe buna dreptate, “Mana lui Dumnezeu.”

she`s mine bra Se pare ca interiorul sutienului este dotat cu doua pernute de aer, care se umfla in mod miraculos, prin apasarea respectivului buton. Dupa aparitia lip-glossului care iti mareste buzele, datorita continutului de mentol, era poate de asteptat un astfel de produs. Asteptam cu nerabdare aparitia unor pantaloni cu pernite de silicon pe fund.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!