Generalitati

Sfaturi pentru gasirea sutienului perfect

Cand a fost ultima data cand ti-ai facut timp pentru o tura prin magazine, in cautarea unui sutien potrivit? Acesta este un pas important in mentinerea unei garderobe corecte si este important sa fie facut dupa maxim un an, sau cinci kilograme in plus/minus, sau chiar o sarcina.  E ca si la medic, pana la urma – poate ca ne irita sa ne dezbracam in fata unei persoane necunoscute, insa este important daca dorim sa aratam si sa ne simtim foarte bine. Raspunde-ti la aceste intrebari si ulterior, ia decizia cea mai buna:

1. Ai un decolteu impresionant? Daca nu porti un sutien special pentru punerea in evidenta a sanilor, asa cum sunt cele push-up, afla ca sanii tai nu trebuie sa fie “indesati” unul in celalalt. Poate este cea mai comuna greseala, deoarece multe modele de lenjerie intima pun in valoare piesele prezentate prin decolteuri generoase, motiv pentru care este dificil pentru cumparatoarele de rand sa realizeze ca au gresit! Prin urmare, balenele de sustinere si portiunea care uneste cupele ar trebui sa stea in dreptul sternului tau, separandu-ti sanii. Daca acest lucru nu se intampla, cel mai probabil cupele sunt prea mici. Un decolteu arata fabulos, insa fa in asa fel incat sa fie si sanatos pentru corpul tau!

2. Ti s-a desprins vreo breteluta a sutienului astazi? Ceva este in neregula. Este posibil ca solutia sa fie strangerea bretelelor, insa daca ti se intampla destul de des, inseamna ca banda din spate a sutienului este prea mare. Cand aceasta banda nu este suficient de stransa, poate urca spre omoplati, scazand tensiunea din bretele, rezultatul fiind caderea acestora, ceea ce este enervant si penibil. Incearca un sutien cu o circumferinta mai mica si vezi daca acest lucru te ajuta. Insa aminteste-ti: pentru fiecare scadere in circumferinta (de la 80 la 75, de exemplu) trebuie sa cresti cu un numar marimea cupei pentru a mentine un echilibru.

3. Sutienul tau iti creeaza pernute de grasime la spate? Probabil ca banda sutienului este prea mica. Cand banda este potrivita pentru corpul tau (de exemplu, cand ramane paralela cu podeaua intreaga zi) pernutele de grasime se diminueaza considerabil.

4. Balenele de sustinere te jeneaza? Inseamna ca marimea cupelor este gresita. Daca este prea mica, balenele te vor strange in dreptul sternului, iar daca este prea mare, iti vor crea un disconfort la subrat. De asemenea, este posibil ca tipul de cupa ales sa nu te avantajeze.

5. Iti ies sanii dedesubtul cupelor? Cu siguranta, banda din spate a sutienului este prea larga.

6. Sutienul tau iti “taie” sanul, creand efectul de piept dublu? In acest caz, fie nu te avantajeaza forma, fie este cupa prea mica.

7. Cupele tale fac cute? Cu siguranta sunt prea mari.

8. Numeri minutele pana cand vei scapa de corvoada sutienului? Un sutien potrivit nu este inconfortabil. Sanii tai sunt sustinuti si nimic nu te ciupeste si nu iti irita pielea. Daca scapi de sutien imediat ce ai ajuns acasa, cu siguranta sutienul tau nu ti se poriveste.  Daca nu iti poti rezolva problemele din exemplele de mai sus, cu siguranta un expert in ceea ce inseamna lenjerie intima te poate ajuta. Evita lanturile mari de magazine in favoarea unui butic cu angajati specializati.

De aici.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!