Inspiratie Lifestyle Noutati

Pleci la mare? 5 lucruri pe care să le adaugi în bagaj

Vacanța la mare, indiferent că o petreci alături de prieteni ori de persoana iubită, este o ocazie de bucurie și voie bună. Pentru ca totul să fie perfect și pentru a arăta de milioane la orice oră trebuie să te asiguri că ai la tine hainele potrivite. Iată ce nu trebuie să-ți lipsească niciodată din bagaj.

Costum de baie

Costumul de baie de la SevenSins.ro este primul pe lista oricărei persoane care se pregătește să meargă la mare. Alege un model care să se potrivească siluetei tale și care să-ți pună atuurile în evidență. Este indicat să ai minim două costume de baie la tine. Pentru a nu te plictisi de același look, alege modele cât mai diferite, precum aceste costume pe care le găsești pe sevensins.ro. 

Pareo de plajă

Zilele caniculare de vară te fac să-ți dorești să fii îmbrăcată cât mai lejer când mergi la plajă. Uită de tricouri și fuste sau pantaloni scurți și alege, în schimb, un pareo. Aceste accesorii lejere, de la SevenSins.ro, asemănătoare rochiilor sunt create special pentru a le îmbrăca peste costumul de baie. Îți vor pune silueta în evidență și te vor ajuta să strălucești. Este un accesoriul, mereu la modă, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru vacanță.

Lenjerie incitantă

Dacă pleci în vacanță alături de partenerul de cuplu nu trebuie să-ți lipsească din bagaj un babydoll sexy și incitant pentru nopțile fierbinți în doi. Alege acest babydoll cu decolteu adânc, de la SevenSins.ro, confecționat din material moale și dantelă brodată care îți pune silueta în evidență. Este perfect pentru nopțile caniculare când îți dorești să porți ceva lejer și răcoros, dar să fii provocatoare în același timp.

Pijama ușoară și răcoroasă

O pijama ușoară și răcoroasă este perfectă pentru nopțile caniculare. Alege această pijama din satin, un material moale si racoros ce-ti va mangaia trupul. Partea de jos a pantalonilor are insertii din dantelă care-i oferă un plus de farmec produsului. 

Rochie sexy pentru petreceri

Petrecerile pe plajă sau nopțile petrecute în cluburi sunt un must în serile de vară. Această rochie sexy și elegantă este perfectă pentru o astfel de seară. Rochia mini este confecționată dintr-un material moale și plăcut la atingere, are spatele complet dezgolit iar decolteu adânc îi oferă un plus de farmec.

lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!