Generalitati

Paris Hilton isi lanseaza o colectie de lenjerie intima si costume de baie

Pe langa plimbarile prin magazine cu catelul in geanta si aparitia in filme de o calitate indoielnica, se pare ca Paris Hilton mai are si alte activitati. Aceasta a anuntat pe site-ul sau oficial ca va lansa in perioada imediat urmatoare o colectie de lenjerie intima si costume de baie. Aceasta va include chilotei si sutiene, bikini si topuri care iti vor pune in valoare si iti vor imbunatati aspectul formelor. In urma cu mai bine de doi ani, Paris a facut dezvaluiri in OK! Magazine vis-a-vis de planurile sale:

“In linia mea de lenjerie, am un sutien pe care l-am creat pentru fetele cu pieptul plat si care iti face sanii sa para uriasi! Oamenii cred ca sunt silicoane. Toata lumea zice: ‘Cumva ai…?’ Si eu spun: ‘Nu!’ Ma face sa par ca port cupa D. Eu am pieptul plat in comparatie cu majoritatea fetelor de la Hollywood.”

Asadar, aceasta fata de la Hollywood promite sa faca in curand fericite multe femei.  Dupa ani de lucru la colectie, se pare ca va fi lansata pe piata in perioada primavara/vara a anului curent, produsele urmand sa fie disponibile pentru vanzare in magazine din SUA si Europa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!