Inspiratie

#chemise – Noi modele de chemise-uri hot pe www.sevensins.ro

Toamna aduce din ce în ce mai multe modele noi de articole pe site-ul SevenSins. Din seria acestora, vorbim astăzi despre chemise-uri. Special concepute pentru femei cu atitudine, hotărâte să fie seducătoare dincolo de orice bariere, cămășile de noapte de la SevenSins sunt confecționate din materiale fine și elegante, care mângâie trupul și dau purtătoarelor un boost de încredere în sine. Sunt ideale în cazul în care vrem să ne impresionăm în mod plăcut partenerul, deoarece ne fac mai atrăgătoare și ne evidențiază feminitatea.

Chemise Obsessive 810-bab
Un babydoll sexy și provocator, disponibil în două culori – alb și negru. Cupele sunt ușor întărite, nu sunt prevăzute cu sârme de susținere, iar chilotul tanga este inclus. Decolteul adânc, alături de inserția de dantelă care pornește de sub bust și ajunge până pe spate, transformă acest produs într-unul care nu trebuie să lipsească din garderoba ta sexy!

Chemise Obsessive 810-BAB babydoll

Chemise Chilirose Clara
Un articol cu mâneci lungi, confecționat din tul. Dantela brodată de sub sâni și de pe mâneci atrag privirea, garantând o apariție de neuitat. Este foarte ușor de îmbrăcat, datorită sistemului de închidere de tip moș-babă. Tăietura frontală sporește și mai mult farmecul produsului.

Chemise Chilirose Clara

Chemise Beauty Night Petra
O ținută ce îmbină perfect simplitatea cu eleganța. Produsul este realizat din material moale, ce mângâie ușor trupul purtătoarei. Dantela aplicată în zona bustului și în partea inferioară confer un farmec aparte, inspirând feminitate.

Chemise Beauty Night Petra

Chemise Livco Aliora
Această piesă de lenjerie, însoțită de chilotul string, este ce ai nevoie ca să te pregătești pentru o seară fantastică. Este o ținută de interior din material plăcut la atingere, cu inserții de tul transparent în laterale și dantelă florală cu fir auriu. Bretelele se reglează, iar bustul este evidențiat prin broderia de pe decolteu.

Chemise LivCo Aliora

Chemise Livco Fabienne Red
Un babydoll incitant, ideal pentru a-I face o surpriză partenerului. Materialul rafinat de culoare roșie este accesorizat cu dantelă în zona sânilor și la bază, precum și cu volane din satin. Decolteul generos este pus în valoare de fundița neagră, menită să accentueze și mai tare partea de sus.

Chemise LivCo Fabienne red

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!