Inspiratie

Mănușile, un accesoriu pretențios

Mănușile erau considerate în trecut un accesoriu foarte important, reprezentând eleganța și noblețea. Deși la început nu au fost văzute ca fiind un articol de lux, acestea au devenit treptat un simbol al distincției o dată ce au fost adoptate de nobilime. La un moment dat, perechile de mănuși erau indicatorul unui statut social înalt, motiv pentru care se foloseau la toate tipurile de evenimente sociale și nu lipseau din garderoba unei femei respectabile.

Lăsând istoria la o parte, mănușile sunt și astăzi un simbol al eleganței și al feminității. Acestea pot fi folosite pentru a completa o ținută de bal, la petrecerile tematice sau la diverse evenimente din viața unei femei. Mănușile dau un aer misterios și pot fi un element definitoriu pentru un outfit reușit.

Colecția de produse SevenSins conține și câteva modele de mănuși de ocazie, recomandate pentru femeile originale și îndrăznețe.

Mănuși Irall Astrid
Acest accesoriu confecționat din satin este ușor de asortat și dă unui outfit un plus de farmec.

Manusi Irall Astrid

Mănuși Obsessive Moketta
Mănușile din imagine sunt făcute din satin lucios. Inserțiile brodate dau un plus de eleganță produsului, care se asortează perfect cu o rochie neagră.

Mănuși elegante: Manusi Obsessive Moketta

Mănuși Livco Model 3
Aceste mănuși fine cu broderie albă pot completa perfect o rochie de mireasă, conferindu-i un aer enigmatic și senzual purtătoarei.

Mănuși elegante: Manusi LivCo Model 3

Mănuși Obsessive Picantina
Acest set de mănuși negre din dantelă este perfect atât pentru o ținută sexy, cât și pentru una de seară. Materialul din care sunt confecționate este elastic și se mulează perfect pe mână.

Manusi Obsessive Picantina

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!