Inspiratie

Lenjerie sexy de 1 martie

Peste două zile vine, teoretic, primăvara. Deși în practică lucrurile nu stau chiar așa, noi trebuie să ne pregătim totuși cum se cuvine pentru sezonul care urmează. Martie este luna femeii, deci în perioada care se apropie ar trebui să ne acordăm mai multă atenție nouă înșine și să ne gândim cu ce ne putem răsfăța cum se cuvine. În ceea ce privește piesele de lenjerie intimă, luna martie este perfectă pentru o reînnoire a garderobei. Pentru că albul și roșul vor predomina încă de la începutul lunii, am ales câteva piese de la SevenSins în aceste culori:

Chemise Obsessive 838
Un babydoll ce transmite eleganță și senzualitate, fiind realizat din voal fin de culoare roșie în partea de jos și din dantelă brodată cu elemente florale în partea de sus. Decupajul de sub bust, benzile elastice de pe bust și decolteul adânc atrag privirea spre partea de sus a corpului. Bretelele sunt reglabile și poziționate în X pe spate.

Chemise Obsessive 838-BAB

Chemise Beauty Night Petra
O piesă de lenjerie confecționată din material moale de culoare albă, foarte plăcut la atingere. Are inserții de dantelă la cupe, sub bust și la bază, ceea ce dă un aer foarte feminin și elegant apariției.

Chemise Beauty Night Petra

Corset Obsessive Lovica
Un articol de lenjerie făcut prin combinarea a trei materiale specific feminine – dantelă, tul și satin. Dantela din zona bustului cu elemente florale fine atrage privirea, iar satinul roșu si tulul semitransparent se mulează perfect pe formele purtătoarei. Bretelele corsetul și cele ale portjartierului sunt ajustabile.

Corset Obsessive Lovica

Set Obsessive 810
Un set sexy compus din sutien, chilot tanga și portjartier. Sutienul este realizat din dantelă cu model floral, iar cupele sunt ușor buretate. Chilotul tanga și portjartierul care este decupat la spate completează perfect compleul, ce poate fi purtat în foarte multe situații, chiar și într-o zi obișnuită la job.

Set sexy Obsessive 810-SEG set 3-pcs

Corset Obsessive Secred
Un articol de lenjerie extrem de incitant, realizat din satin roșu și dantelă. Decolteul adânc atrage atenția, cupele fiind înconjurate de accentele dantelate. Este recomandat tuturor tipurilor de siluetă, întrucât portjartierul încorporat contribuie la o ajustare foarte bună.

Corset Obsessive Secred

Corset Obsessive Etheria
Un compleu alcătuit din corset și chilot tanga. Topul are un design deosebit, cupele fiind acoperite de un strat fin de dantelă, care coboară pe abdomen. Materialul satinat se așază foarte bine pe corp, iar chilotul asortat are un volănaș de dantelă foarte cochet.

Corset Obsessive Etheria lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!