Colectii lenjerie Fashion Inspiratie

Lenjerie potrivită pentru vremea răcoroasă

După cum bine știm, schimbarea anotimpurilor atrage întotdeauna după sine mai multe schimbări în viețile noastre, printre care și cele care privesc garderoba. Trebuie să fim în ton cu moda indiferent de perioada anului în care ne aflăm, deci haideți să vedem cum ne putem pregăti de toamnă. Dincolo de pardesiuri, malete, bluze și cardigane mai călduroase, nu trebuie neglijată nici colecția de lenjerie. Iată în continuare câteva sugestii de articole de lenjerie de pe www.sevensins.ro care să vă facă această toamnă mai frumoasă.

Livco Laverna este un body multifuncțional, deoarece poate fi purtat atât ca piesă de lenjerie, cât și ca top alături de o fustă sau o pereche de pantaloni. Este confecționat din material mat elastic, combinat în partea de sus, pe mâneci și la spate cu tul accesorizat cu buline negre. Este comod, elegant și ușor de asortat.

Body LivCo Laverna

Donna Karen este un set de pijama format din maiou și pantaloni scurți accesorizați cu dantelă în partea de jos. Compleul este făcut din satin moale și este disponibil pe culorile roșu închis și negru.

Pijama Donna Karen 1/2

Chemise-ul Excellent Beauty U819 este un articol sexy și elegant în același timp, care este realizat în partea de joc din material care se mulează pe formele corpului, iar în partea de sus din tul elastic, brodat cu flori în zona sânilor. Se leagă după gât cu ajutorul unui șnur, iar spatele este decupat.

Chemise Excellent Beauty U-819
Livco Jacqueline este un set alcătuit din chemise și halat ideal pentru nopțile mai friguroase. Poate fi achiziționat pe alb, negru, bleumarin sau lila și este făcut integral din material satinat fin. Zona decolteului cămășii, precum și gulerul și mânecile halatului sunt înfrumusețate cu inserții din dantelă brodată cu model floral.

Chemise LivCo Jacqueline
Body-ul Obsessive 846TED este o piesă de lenjerie provocatoare, având un decolteu larg și fiind realizat dintr-o combinație de materiale atrăgătoare – dantelă în zona superioară și în cea inferioară și material elastic satinat în zona abdomenului. Se asortează de minune cu un halat negru sau grena.

Body Obsessive 846-TED
Excellent Beauty U808 este o cămașă de noapte simplă și elegantă, confecționată din material satinat elastic, ce cade foarte frumos pe corpul purtătoarei. Chemise-ul este despicat într-o parte și accesorizat cu un mini corset ce se reglează.

Chemise Excellent Beauty U-808 lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!