Inspiratie

Halatele seducatoare tip “boudoir” sunt un must-have in garderoba oricarei doamne

Halatele seducatoare din satin delicat, voal, cu accente din dantela sunt un must in garderoba oricarei doamne. Fie ca le purtati in serile speciale, sau pur si simplu pentru a va simti pretioase in fiecare zi, halatele seducatoare au un rol esential in garderoba de lenjerie intima. Am ales sa va prezentam 5 modele de halate lungi, cu un aer extrem de seducator care ne duc cu gandul la Sophia Loren in filmul “Arabesque”.

Halatele seducatoare, lungi tip boudoir raman un trend alert al sezonului, acestea putand fi purtate si ca accesoriu pentru o tinuta simpla de zi. Alaturi de blugi simpli si un tricou alb, halatul lung tip boudoir poate transforma tinuta intr-una statement si plina de personalitate.

Iata halatele seducatoare tip boudoir care ne-am gandit noi:

Halat Beauty Night Bouquet

Un halat de interior, confectionat din satin, ce poate fi purtat inchis sau deschis, cu ajutorul cordonului de care dispune. Produsul include si chilot string.

O tinuta de interior, comoda, lejera si extrem de sexy, ce se leaga in talie cu ajutorul unui cordon. Materialul moale si placut la atingere cade usor pe corp, satinul stralucitor fiind intr-o combinatie perfecta cu dantela fina inserata in laterale si pe maneci. Produsul poate fi asortat oricarei piese de lenjerie, accesorizand-o perfect! Acesta este dispus in 3 nuante: negru, turqoise si alb.

halatele seducatoare tip budoir sevensins.ro

 

Halat Beauty Night Izmira

Acest tip de halat este creat dintr-un voal negru, pretios, marginea sa fiind intr-o nuanta constrastanta de auriu. Este un halat extrem de volatil, sexy si seducator.

 

Halat Beauty Night Electra

Halat lung de culoare rosie, cu gluga atasata, confectionat din satin si dantela. Produsul se leaga cu ajutorul unui cordon inserat sub bust. Decolteul adanc, gluga atasata si chilotul stil panty, inclus, fac din acest produs unul ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta sexy!

 

Halat 7Heaven Sesilie

Simte-te sexy si provocatoare purtand aceasta lenjerie lunga, de culoare neagra, din material transparent. Aceasta este insotita de un chilot string, perfect asortat cu tinuta. Pentru un plus de farmec, chemise-ul este accesorizat cu pene, atat la mansete, cat si in partea de jos.

 

Halat Excellent Beauty N-717

Vrei sa fii sexy? Poarta acest halat confectionat din tul negru, potrivit oricaror tip de forme! Lasa-ti corpul sa fie mangaiat de dantela brodata fina, inserata la baza, ce sigur iti va atrage atentia. Este produsul ideal pentru o seara perfecta petrecuta in doi.

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!