Inspiratie

Cum alegem o rochie potrivită în funcție de ocazie

Rochiile sunt considerate articole vestimentare ce exprimă în primul rând o eleganță aparte, motiv pentru care cele mai multe dintre noi optează pentru o rochie atunci când merg la un eveniment. Însă, pe lângă nunți, botezuri, event-uri din zona de fashion și lifestyle, petreceri tematice etc., putem include foarte ușor rochiile și în garderoba de zi cu zi. Există câteva diferențe majore între o rochie elegantă și una casual, cum ar fi materialul din care este confecționată, design-ul și contextul în care o putem purta. Colecția de rochii de pe site-ul SevenSins s-a extins de curând, astfel încât putem alege dintr-o varietate de modele, culori și materiale. Iată câteva sugestii de luat în considerare, în funcție de fiecare ocazie în parte.

După cum spuneam, foarte multe persoane consideră că o rochie este alegerea vestimentară potrivită pentru un eveniment. La capitolul rochii de ocazie, materialele joacă un rol primordial. Dantela, catifeaua și satinul se numără printre cele mai populare, fiecare dintre ele dând purtătoarelor un plus de rafinament. Merribel Prudenca este o rochie din catifea neagră, cu mânecă scurtă, ce se așază foarte bine pe forma corpului și poate fi asortată ușor cu un pardesiu și un clutch elegant. Merribel Damlana este confecționată din dantelă brodată de culoare bleumarin, iar design-ul evidențiază foarte bine talia.

Rochie Merribel Prudenca
Rochie Merribel Damlana

Rochiile pot fi purtate fără prea mult efort și la birou, însă de această dată accentul cade pe croieli clasice și materiale mai casual. Merribel Aeroma este o rochie ce urmează linia corpului datorită materialului elastic. Accentele metalice și culoarea scot ținuta din monotonie, iar talia poate fi marcată cu ajutorul unei curele. Rochia Merribel 13451D este de tip midi, având partea de jos este în cloche. Materialul este lejer, iar decolteul îi dă un aer feminin.

Rochie Merribel Aeroma
Rochie Merribel 13451D

Dacă ieși la o plimbare în parc sau la o sesiune lungă de shopping, este recomandat să porți ceva confortabil, care poate să meargă chiar spre zona sport. Merribel Roxie este o alegere inspirată în ambele cazuri, fiind confecționată din bumbac. Poate fi purtată cu o geacă de piele, iar cordonul inclus pune în valoare talia. Merribel Dorittam este o rochie scurtă în carouri, în stilul unei cămăși. Este o piesă clasică și comodă, ce poate fi purtată în numeroase combinații.

Rochie Merribel Roxie
Rochie Merribel Dorittam

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!