Inspiratie

Tips&Tricks – costume de baie care evidențiază silueta

Pentru ca apariția unei femei să fie remarcabilă, o siluetă bine definită este unul dintre cele mai importante aspecte. Toate avem grijă pe cât posibil să ne păstrăm o siluetă slim, în special în timpul sezonului cald. Accentuarea acesteia reprezintă unul dintre atuurile feminine de bază și deși nu este întotdeauna foarte ușor de realizat, propunerile de costume de baie ale celor de la SevenSins pentru această vară vă pot ajuta să aveți o ținută de invidiat.

Am ales pentru exemplificare o serie de costume de baie întregi, acestea fiind cele care pot pune în valoare orice tip de siluetă, prin cromaticile și modelele lor diversificate. Prin inserțiile de voal sau plasă și prin gama variată de imprimeuri, costumele de la SevenSins sunt ideale pentru o vară de neuitat.

Costum de baie Marko Blanca Fuchsia
Prin coloristica sa, acest costum duce cu gândul la plajele exotice pe care le vedem în filme. Costumul este perfect pentru definirea siluetei, decupajele laterale conferindu-i un plus de stil. Este prevăzut cu push-up detașabil, iar bretelele reglabile sunt și ele detașabile.

Costum de baie Marko Blanca fuchsia

Costum de baie Marko Gwen Black
Combinația de nonculori a acestui costum de baie trendy inspiră eleganță, iar inserția de plasă de pe abdomen dă un aer sexy apariției tale. Cupele sunt întărite și prevăzute cu push-up detașabil, iar bretelele se pot regla.
Costume de baie pentru siluetă: Costum de baie Marko Gwen black

 

Costum de baie Marko Greta Black
Acest costum de baie este ideal pentru doamnele și domnișoarele cu siluete mai voluminoase, deoarece ascunde orice imperfecține, iar negrul subțiază întotdeauna formele corpului. Printul din față îi conferă o alură exotică, iar spatele gol îi dă un plus de farmec.

Costum de baie Marko Greta black

Costum de baie Marko Beatrix Blue
Micile imperfecțiuni pot fi mascate foarte eficient prin intermediul unor costume de baie întregi, care în același timp pun în valoare formele corpului. Combinația de nuanțe de albastru îi dă un aer relaxant, iar datorită croielii costumul se potrivește tuturor tipurilor de siluetă.

Costum de baie Marko Beatrix blue

Costum de baie Marko Shila
Acest costum de baie este destinat femeilor îndrăznețe, care vor să aibă o apariție plină de senzualitate. Imprimeul de leopard și decupajele bine determinate care încadrează frumos talia creează o apariție de invidiat. Ținuta este ușor de purtat, costumul având cupe de baie întărite și mulându-se perfect pe corp.

Costume de baie pentru siluetă: Costum de baie Marko Shila

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!