Inspiratie

Compleuri sexy din articole separate

Lenjeria intimă sexy este un must pentru toate doamnele și domnișoarele care vor să arate bine indiferent de ocazie. SevenSins are o gamă foarte largă de propuneri interesante, din seria cărora vorbim azi despre compleuri sexy. Pe lângă seturile complete de lenjerie, chemise-urile și body-urile atrăgătoare, din articolele separate de pe site se pot alcătui și combinații după bunul plac. Astfel de produse pot fi găsite în categoria www.sevensins.ro/sutiene/ și în www.sevensins.ro/chiloti-sexy/.
Iată câteva dintre combinațiile la care ne-am gândit:

Sutien Axami Passat + Chilot Kinga Red
Sutien elegant de culoare neagră, cu cupe întărite și push-up detașabil. Are bretelele reglabile și sistem de închidere moș-babă la spate. Benzile elastice și bijuteria cu strass dintre cupe atrag atenția asupra bustului. Poate fi purtat ca un articol definitoriu în ținute casual.
Poate fi asortat cu chilotul tanga din material semitransparent de culoare roșie, care este o piesă de lenjerie ce poate fi purtată în orice moment al zilei. Este confortabil datorită materialului, iar design-ul cu benzi elastice negre se potrivește perfect cu ornamentele sutienului.

Sutien Axami Passat
Chilot Kinga S-427/11 red

Sutien Kinga M-2167 + Chilot Livco Lizette
Un sutien cu push-up și sârme de susținere la bază, ce expune bustul ispititor. Părțile laterale sunt realizate din dantelă ușor elastică. Bretelele sunt ajustabile, iar fundița dintre cupe conferă un plus de stil.
Chilotul brazilian cu care l-am combinat este confecționat din material moale și plăcut la atingere, ce se mulează foarte bine pe corp. Este un produs sexy și confortabil în același timp. Ornamentele dantelate dau un farmec aparte piesei, alături de funda roșie din satin.

Sutien Kinga M-2167
compleuri sexy - Chilot LivCo Lizette

Sutien Kinga PU-2411 + Chilot Obsessive Charmea
Sutienul este susținut de sârme la baza cupelor și prevăzut cu push-up detașabil. Este realizat din microfibră și dantelă delicată cu model floral, iar în laterale are balene flexibile pentru susținere. Este accesorizat între cupe cu o fundiță cochetă.
Chilotul cu care l-am asortat este în același timp elegant și lejer. Poate fi purtat pe sub orice ținută, fiind foarte discret. Are un design special, la spate regăsindu-se un accesoriu metalic strălucitor.

Sutien Kinga PU-2411
Chilot Obsessive Charmea

Acestea au fost ideile de compleuri sexy de astăzi, formate cu ajutorul produselor de la SevenSins. În cele două categorii amintite în intro puteți găsi mult mai multe opțiuni din care să vă faceți propriile combinații.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!