Inspiratie

Chemise-uri răcoroase pentru cel mai călduros anotimp

Cel mai călduros anotimp din an este în toi, așadar se impune să ne punem garderoba sezonieră la punct, dacă nu am făcut-o deja. Pe lângă mulțimea de rochițe vaporoase și de costume de baie, trebuie să avem grijă să achiziționăm și niște chemise-uri care să ne asigure confortul de care avem nevoie.

Fie că vrem să ne surprindem partenerul în mod plăcut sau pur și simplu să ne bucurăm cu ajutorul lor de o seară relaxantă, chemise-urile de la SevenSins sunt întotdeauna o alegere bună. Confecționate din materiale vaporoase și delicate, acestea sunt ușor de purtat și în același timp reprezintă și o încântare pentru privire.
Iată câteva dintre cele mai noi modele de cămăși de noapte disponibile pe www.sevensins.ro:

Chemise Livco Skye
O cămășuță cochetă, confecționată din material elastic și netransparent, cu inserții de dantelă brodată cu fir auriu. Este ideală pentru o seară de vară specială. Produsul include de asemenea și un chilot string.

Chemise LivCo Skye

Chemise Livco Luisanna
Set sexy din material moale cu dantelă brodată, compus din cămașă de noapte, halat și chilot tanga. Este o ținută de interior completă și incitantă. Broderiile florale de pe margini aduc un plus de stil.

Chemise LivCo Luisanna

Chemise Beauty Night Alexandra
O rochiță sexy din satin, cu decolteu adânc și dantelă fină. Este o lenjerie de noapte elegantă și extreme de plăcută la atingere, datorită materialului moale și mătăsos. Disponibilă în două culori – alb și negru.

Chemise Beauty Night Alexandra

Chemise Livco Yadira
Set bleumarin compus din cămașă de noapte cu cupe întărite, chilot tanga și halat cu cordon. Dantela inserată pe cupe se regăsește tivită și pe marginile mânecilor, pentru o asortare optima. Ideal pentru o seară relaxantă de vară!

Chemise LivCo Yadira

Chemise Irall Barbara
Această cămășuță de noapte senzuală este făcută dintr-un material lucios, fin și extrem de plăcut la atingere. Se așază elegant pe corp, datorită bretelelor ajustabile, și este foarte comodă și lejeră.

Chemise Irall Barbara

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!